Wilt u graag woz bezwaar maken?

Wilt u graag woz bezwaar maken? Neem dan eens een kijkje op de website van de Bezwaarmaker! Deze website is opgericht in 2009 en handelt WOZ bezwaarschriften af voor zowel bedrijven als particulieren. De Bezwaarmakers is opgericht door een bepaald aantal taxateurs en juristen, waardoor zij jarenlange ervaring hebben en dus goed bekend zijn in het werkveld. De zeer ervaren medewerkers van de Bezwaarmaker zijn gespecialiseerd in bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van de Wet WOZ (Wet Waardering onroerende zaken). Wanneer u woz bezwaar wilt maken bent u dus op het juiste adres bij de Bezwaarmaker. Wij kunnen u helpen met uw hoge WOZ-waarde door namens u woz bezwaar te maken bij uw gemeente. De Bezwaarmaker werkt in geheel Nederland en hanteert een no nonsens en vernieuwende aanpak om samen met u de juiste keuze te maken en woz bezwaar te maken. 

De kosten van het maken van woz bezwaar

De Bezwaarmakelaar maakt gratis woz bezwaar voor particuliere woningbezitters. Wanneer het gelukt is, en het woz bezwaar is gegrond, betaalt uw gemeente onze kosten op grond van het wettelijk stelsel. Wanneer het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen draagt de Bezwaarmakelaar de kosten van de procedure (No Cure No Pay). Dit maakt de dienstverlening van de Bezwaarmakelaar prettig en uniek. Er zijn vier pakketten waaruit u bij de Bezwaarmakelaar kunt kiezen om mee te werken:

  • Woning. Dit pakket is zoals hierboven al eerder genoemd gratis, doordat de gemeente de gemaakte kosten vergoedt. In dit pakket zit een woz waarde check. Gemiddeld bespaart u maar liefst 272 euro wanneer u kiest voor dit pakket.
  • Bedrijfspand. De prijs van dit pakket is afhankelijk van de besparing onroerende zaak belasting. Wanneer u woz bezwaar maakt betaalt u 30 procent van de besparing onroerende zaak belasting. Gemiddeld bespaart u 358 euro wanneer u voor dit pakket kiest bij de bezwaarmakelaar.
  • Meerdere adressen. De prijs van dit pakket is net als het voorgaande pakket afhankelijk van de besparing. De prijs bestaat uit 30 procent van de besparing onroerende zaak belasting vanaf drie verschillende adressen. Met dit pakket bespaart u gemiddeld 737 euro.
  • Erfkwestie. Wilt u woz bezwaar maken tegen een woning die u erft? Natuurlijk kan dit ook met de Bezwaarmaker. De prijs is ook weer afhankelijk van de besparing. Het is 1,5 procent tussen oude en nieuwwaarde. Met dit pakket bespaart u gemiddeld 3368 euro gemiddeld. 

Contact opnemen met de Bezwaarmaker

Heeft u nog vragen, opmerkingen, suggesties of klachten over het maken van woz bezwaar? Dan mag u altijd contact opnemen met de Bezwaarmaker. U kunt uw gegevens achterlaten op de website. Als gevolg hiervan probeert één van de medewerkers van de Bezwaarmaker binnen slechts 24 uur contact met u op te nemen over het maken van woz bezwaar. Verder kunt u ook contact op nemen via telefoon met het telefoonnummer welke vermeldt staat op de website. Verder kunt u ook een emailsturen naar het emailadres welke vermeld staat op de website. Wilt u graag persoonlijk een gesprek aangaan over het maken van woz bezwaar? Dan kunt u altijd langskomen op het bezoekadres in Schagen.

https://www.bezwaarmaker.nl/