Wat is .NET Enschede?

Wat is .NET Enschede? Dit is een vacaturesite van OVSoftware. OVSoftware is een van de eerste software bedrijven van Nederland. Het bedrijf is in 1972 opgericht door de familie Oude Velthuis. Het bedrijf is opgericht in Oost-Nederland maar heeft inmiddels vestigingen in Enschede, Apeldoorn en Den Haag. OVSoftware vindt innovatie en vernieuwing heel belangrijk, deze instelling heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf al 50 jaar bestaat. Het bedrijf begon met het analyseren van organisatieprocessen en informatiestromen om vanuit daar maatwerk software ontwikkelen voor klanten in diverse marktsegmenten. Het bedrijf heeft lange termijn relaties met de klanten waardoor het de ICT-omgeving kent, maar ook de business van de klant.

.NET Enschede

Op .NET Enschede kunt u diverse vacatures vinden bij OVSoftware. Het bedrijf heeft meerdere Java en .Net Wat is .NET Enschede?Enschede vacatures openstaan. Wanneer u bij het bedrijf komt werken dan komt u in een professioneel en informeel team terecht. Daarnaast krijgt u bij goed functioneren een vast contract, het is ook mogelijk om door te groeien binnen het bedrijf. Het bedrijf vindt het belangrijk dat u de middelen krijgt om verder te kunnen ontwikkelen, om dit mogelijk te maken krijgt u een opleidingsbudget en studiedagen.

Bij .Net Enschede en Java werkt u met meer dan 120 collega IT-ers aan projecten op het gebied van Java en .Net Enschede.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een functie omtrent Java of .NET Enschede dan kunt u solliciteren op een van de openstaande vacatures. Het is mogelijk om een CV te malen of via de website een sollicitatieformulier invullen. 

Het bedrijf

OVSoftware wil het bedrijfsleven en de Nederlandse overheid voorzien van deskundigeadvies over automatiseringsvraagstukken, betrouwbare ondersteuning en hoogwaardige efficiënte softwaresystemen. Het bedrijf biedt oplossingen, producten en diensten op het gebied van .NET Enschede en Java waardoor de overheid en bedrijven makkelijker, efficiënter en met meer plezier kunnen werken.

OVSoftware heeft vijf punten waar het bedrijf voor staat:

  • Het ontwikkelen van software om efficiency te verbeteren bij bedrijven en overheden. Zodat deze zich kunnen richten op de corebusiness.
  • Het bedrijf is een full service ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van softwaresystemen met behulp van Java en/of .NET Enschede.
  • Het bedrijf wil graag een veelgevraagde partner zijn op gebied van ICT-projecten in het bedrijfsleven en bij de overheid. Het bedrijf heeft 40 jaar ervaring en onderscheidt zich door medewerkers met de juiste werkmentaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit om snel te kunnen inspelen op veranderingen vanuit de markt.
  • Een hoog kennis niveau door medewerkers continu mogelijkheden te bieden om zich verder te ontwikkelen.
  • Het is belangrijk dat er met plezier gewerkt wordt voor en bij OVSoftware.

Om de ICT kennis op een hoog niveau te houden volgen de medewerkers van OVSoftware opleidingen en cursussen. Op deze manier blijven de medewerkers zich specialiseren in het vakgebied van Java of .NET Enschede. Er wordt veel geïnvesteerd in opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling.

Bent u benieuwd naar de functies omtrent Java of .Net Enschede? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie over het bedrijf en de vacatures. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf om meer informatie te krijgen over Java of .Net Enschede functies.

Lees meer…