Wilt u een pianist bruiloft?

Wilt u een pianist bruiloft? Dan bent u bij Thomas Alexander aan het juiste adres. Thomas heeft veel ervaring en kennis om passende suggesties te doen. Thomas is een pianist voor een bruiloft maar ook voor andere gelegenheden. Het is vanzelfsprekend dat een pianist goed aansluit bij de verwachtingen van u als klant. Thomas heeft wereldwijd al vele concerten mogen geven en pianist mogen zijn op een bruiloft, diner, feest, receptie, beurs en bedrijfsevenementen. Maar ook voor informele borrels, verjaardagen en kerstdiners kunt u Thomas inhuren.

Thomas heeft een repertoire van 1600 tot heden. Hij speelt met evenveel plezier en gemak jazz, blues, klassieke, improvisaties of hedendaagse muziek, zolang het maar muzikaal verantwoord is.

Pianist bruiloft

Een huwelijk is een van de mooiste dingen in het leven. Het lijkt net een sprookje maar het is de werkelijkheid. Op deze dag spelen jij en je partner de hoofdrol, het moet een dag zijn waarop alles perfect is. Jij wil niets aan het toeval overlaten, zelfs niet de muziek. Thomas Alexander is de perfecte pianist voor bruiloft. Zo kunt u kiezen voor dat ene liedje wat u herinnert aan het moment dat jullie elkaar voor de eerste keer zagen of juist dat nummer waarop jullie lekker uit je dag kunnen gaan. Daarnaast kunt u een nummer kiezen voor de eerste dans als gehuwden. Het is belangrijk om vast te stellen wat je verwacht van de pianist voor de bruiloft. Thomas heeft een heel breed repertoire wat bestaat uit:

  • Musicals
  • Filmmuziek
  • Nederlandstalig
  • Top 40
  • Blues
  • Jazz
  • Fusion
  • Ragtime
  • Pop & Rock

Op een bruiloft zijn talloze momenten waarvoor je een pianist voor de bruiloft kunt huren. Zo kunt u een pianist bruiloft huren voor de aankomst bij het stadhuis, binnenkomst van de bruid, wisselen van de ringen, tekenen van de oorkonde, receptie en de openingsdans. Daarnaast kunnen er ook andere momenten zijn waarbij je graag een pianist op de bruiloft wilt hebben.

Mogelijkheden

Als pianist op de bruiloft zijn er verschillende mogelijkheden voor het repertoire. Zo is het ook mogelijk om een compositie op maat aan te vragen. Zo kan jij je geliefde of gasten verassen met eigen origineel werk. Thomas kan namelijk speciaal voor jou een geschreven nummer componeren. Het is ook mogelijk om speciale verzoeknummers aan te vragen die Thomas mogelijk niet kent, deze kan hij instuderen. Als je een pianist op de bruiloft wilt maar er geen piano aanwezig is dan kunt u het vragen aan Thomas. Er wordt samengewerkt met een bedrijf die een piano kan leveren. Daarnaast wordt de scherpste prijs gegarandeerd. Het is onmogelijk om een prijs op de site te vermelde omdat hier te veel variabelen mee te maken hebben.

Dus wil jij een pianist op de bruiloft, dan kan jij terecht bij Thomas Alexander. Hij helpt jou graag bij het samenstellen van de juiste muziek bij de juiste gelegenheden. Thomas kan worden geboekt bij A Touch of Ivory. Dit bedrijf regelt alles en na onderling contact wordt er een contract opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met jou wensen en wordt er een reële prijs afgesproken. Vervolgens wordt de boeking separaat bevestigd. 

Lees meer…