Wilt u goede kunststof palletboxen kopen?

Ons bedrijf moet altijd heel veel spullen vervoeren naar diverse locaties. Wij hadden vroeger altijd veel problemen met dit vervoer omdat er tijdens het transport regelmatig iets sneuvelde. Dat was natuurlijk niet iets waar wij gelukkig van werden en dus hebben wij gekeken hoe wij dit probleem konden oplossen. Omdat wij ook graag duurzaam willen werken, hebben wij gekeken naar materialen die wij vaker dan slechts een keer konden gebruiken. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheid om kunststof palletboxen aan te schaffen. Wij hadden deze tip gekregen van een bevriend bedrijf en wij hebben daarom gekeken of deze kunststof palletboxen misschien ook handig zouden kunnen zijn voor ons. Wij wisten echter niet goed waar wij deze kunststof palletboxen zouden kunnen kopen en daarom hebben wij een zoektocht op het internet ondernomen. Wij kwamen al heel snel bij bedrijven terecht die ons van kunststof palletboxen konden voorzien, maar deze waren allemaal heel erg duur. Dat was natuurlijk niet echt iets waar wij naar op zoek waren en dus hebben wij gekeken naar andere mogelijkheden om kunststof palletboxen aan te schaffen. Wij kwamen op die manier uiteindelijk terecht bij de mensen van boxpall.nl. Deze site heeft alles wat je maar nodig kunt hebben wanneer het gaat over kunststof palletboxen en kratten. Wij hebben dan ook met veel plezier het aanbod van dit bedrijf doorgenomen en het was ons al snel duidelijk dat als wij een goede deal wilden sluiten, wij deze mensen om hulp moesten vragen. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen om te horen wat dit bedrijf allemaal voor ons kon betekenen. 

Deze kunststof palletboxen waren zeer voordelig

Toen wij met de mensen van boxpall.nl in contact waren gekomen, hebben wij hen uitgelegd waar wij de kunststof palletboxen voor wilden gaan gebruiken. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn en dat zij er alles aan zouden doen om ons ook voor een goede prijs te helpen. Dat was precies wat wij graag wilden horen en wij vonden het dan ook prettig om zaken te doen met dit bedrijf. De mensen die hier werken, zijn heel behulpzaam en wij hebben heel goede adviezen gekregen. Uiteindelijk hebben wij een lijst toegestuurd gekregen met daarop welke kunststof palletboxen het meest geschikt voor ons zouden zijn, inclusief de prijs die wij voor deze kunststof palletboxen zouden moeten betalen. Ik kan u zeggen dat dit een heel goede prijs was en dat wij toen al heel snel een order hebben geplaatst. Wij hadden namelijk precies gevonden waar wij naar op zoek waren. 

Wij zijn zeer tevreden

Wij werken nu al een tijdje met onze nieuwe boxen en deze bevallen ons heel erg goed. Wij kunnen veel spullen kwijt en wij kunnen ze vervolgens eenvoudig vervoeren. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede aankoop gedaan 
  • Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf 
  • Wij zijn voor een zeer goede prijs geholpen 

Mocht u ook op zoek zijn naar goede boxen, dan raad ik u aan om even naar boxpall te gaan surfen. Hier kunt u ook foto’s bekijken van het aanbod.