Eenvoudig facturen opstellen via een facturatieprogramma

Het versturen van facturen is voor veel ondernemers een doorn in het oog, want het moet natuurlijk gebeuren, maar het kost altijd waardevolle tijd. Deze tijd spendeert een ondernemer liever aan andere dingen. Elke ondernemer heeft te maken met klusjes die afgehandeld moeten worden, maar die verder weinig te maken hebben met het doel van zijn of haar onderneming. Het bijhouden van de boekhouding of administratie is een dergelijk klusje en daar hoort het versturen van facturen dus ook bij. Gelukkig is veel tegenwoordig te automatiseren dankzij de nodige software. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een facturatieprogramma van public.teamleader. Via een dergelijk facturatieprogramma hoef je eigenlijk heel weinig te doen wanneer je een factuur wilt versturen. Je kunt gebruik maken van reeds opgeslagen templates en de informatie wordt automatisch gegenereerd. In die zin lijkt het op een programma als Excel, maar het is vele malen makkelijker in gebruik. Ook het aanmaken van betalingsherinneringen zijn makkelijk aan te maken via het facturatieprogramma. Daarnaast kun je facturen ook automatiseren. Als je elke maand dezelfde factuur moet versturen, dan is het vervelend als je deze constant zelf handmatig moet versturen. Het is veel handiger als het facturatieprogramma dat gewoon automatisch doet. Als de bedragen verschillen, dan moet je de factuur aanpassen, maar dat is via het facturatieprogramma natuurlijk een koud kunstje. Dankzij het facturatieprogramma van public.teamleader.be kun je het ondernemerschap dus een stuk prettiger maken. Vervelende klusjes worden ofwel helemaal uit je handen genomen of in ieder geval een stuk makkelijker gemaakt. Daarnaast kun je alles ook netjes bijhouden via het facturatieprogramma en dat maakt het bijhouden van de boekhouding vervolgens ook weer een stuk makkelijker. Je hebt daardoor dus veel meer overzicht en via de nodige statistieken kun je ook zien welke klanten op tijd betalen en bij welke klanten een herinnering noodzakelijk is. Zulke inzichten zijn soms zeer handig om bij de hand te hebben. Een facturatieprogramma is dan ook een must voor iedere ondernemer. Kijk voor meer informatie dan ook gerust eens op de site van public.teamleader.be.

Surf naar public.teamleader.be en ontdek de voordelen van het facturatieprogramma

Hoe complexer je onderneming, des te complexer ook de financiële administratie. Wellicht heb je ook personeel in dienst die uren maken en die vervolgens ook weer uitbetaald moeten worden. Daarnaast heb je klanten die wellicht ook nog in verschillende valuta uitbetaald moeten worden en die allemaal verschillende facturen moeten ontvangen. Om dat allemaal in goede banen te leiden heb je gewoon een goed en gebruiksvriendelijk facturatieprogramma nodig. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor de software van public.teamleader.be. Je profiteert dan van verschillende functies en voordelen zoals: 

  • Facturen in verschillende valuta
  • Van tijdregistratie naar facturen
  • Duidelijk overzicht van openstaande facturen

Probeer het eerst gratis

Het klinkt natuurlijk allemaal heel mooi in theorie, maar het moet uiteindelijk wel echt werken. Dus jij moet er ook goed mee om kunnen gaan. Dat kun je het beste ondervinden door het gewoon eerst even uit te proberen. Gelukkig krijg je bij teamleader de mogelijkheid om de software helemaal gratis uit te proberen.