Schoonmaker nodig?

Schoonmaker nodig?Vorig jaar ben ik samen met mijn man een massage- en schoonheidssalon begonnen. We hebben eerst een hele tijd bij de mensen thuis onze diensten aangeboden, maar toen we allebei voldoende ervaring en een voldoende grote klantenkring hadden opgebouwd, vonden we het tijd voor een vaste werkplek. Er komen nogal wat zaken op je af bij het starten van een eerste onderneming. We besloten een administrateur en een schoonmaker van buiten aan te trekken en de schoonmaker vonden we via iemand.nl/ en om meer precies te zijn via iemand.nl/zakelijk/schoonmaker.

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonmaker?

Mijn man heeft de opleiding tot fysiotherapeut gedaan en toen hij ging werken, kwam hij er al gauw achter dat hij het masseren van mensen ten behoeve van hun algehele wellness het allerleukste vond. Ik ben van huis uit medisch pedicure, maar ook ik ben er op een gegeven moment achter gekomen dat het geven van cosmetische voetbehandelingen mij meer energie geeft. Op dat moment ben ik ook de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan volgen. Het was een erg leuke opleiding en ik wist al snel dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mijn man en ik zijn allebei begonnen door bij mensen thuis onze diensten aan te bieden, maar het eiste best veel van onze energie. Bovendien hadden we allebei een auto nodig en verbruikten we heel wat brandstof. Om steeds al je spullen mee te moeten slepen, gaat op een gegeven moment ook vervelen. Vorig jaar deed zich de kans voor om de huur van een mooie salonruimte over te nemen en die kans hebben we met vier handen aangepakt. We hebben inmiddels een goedlopende wellness salon en we hebben een masseur en een schoonheidsspecialiste in dienst moeten nemen om de vraag aan te kunnen. Daarnaast hebben we dus een schoonmaker en een administrateur aangetrokken. Een schoonheidssalon is voor een schoonmaker best een bewerkelijke werkplek. Er staan allerlei displays met make-up en nagellak en in de ontvangstruimte hebben we veel cadeauartikelen voor de verkoop uitgestald. Wij waren dus op zoek naar een uiterst voorzichtige en betrouwbare schoonmaker. Ook omdat hij het pand zou moeten betreden als er verder niemand van ons meer aanwezig zou zijn.

Een schoonmaker van iemand.nl

Bij iemand kregen we de optie om de schoonmaker vooraf een keer te ontmoeten om een en ander te bespreken en een stukje wederzijds vertrouwen te kunnen toetsen. Toen onze schoonmaker zich voor het eerst aan onze balie meldde, hadden we er gelukkig direct een goed gevoel bij. We zijn met de schoonmaker een rondje door het gebouw gaan lopen en hebben doorgenomen wat wij verwachten. Het mooie is dat wij meteen merkten dat hij een ervaren schoonmaker was, doordat hij ons wees op dingen waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. De schoonmaker wees ons tevens op de mogelijkheid dat hij ons de aankoop van de schoonmaakmiddelen uit handen zou nemen. Wij vonden het erg prettig om daar geen omkijken naar te hebben. Wij zijn zelf professionals en wij werken graag met professionals. Onze schoonmaker komt nu twee keer per week bij ons en wij zijn altijd zeer tevreden over hem.