Vloerbedekking in Veenendaal voor ieder huis  

Een nieuw huis of de opknapping van een huis begint met vloerbedekking in Veenendaal. Zo kunt u uw huis geheel tot eigen smaak inrichten, waarbij u ook nog warme voeten heeft door onze vloerbedekking in Veenendaal. Hierbij draait het altijd om de combinatie van kwaliteit, kleur en structuur. Dit maakt vloerbedekking in Veenendaal zo bijzonder. Een vloerbedekking heeft de volgende voordelen:

  • Behaaglijk
  • Comfortabel
  • Warmte-isolerend
  • Geluiddempend
  • Sfeervol
  • Decoratief
  • Minder fijnstof in de lucht

Door voor de tapijten van Woninginrichting Van Kooten te kiezen, bent u er zeker van dat uw huis weer comfortabel is en u jaren kunt genieten van uw nieuwe vloer. Zo is gasten ontvangen of een avond genieten voor de TV geen straf meer. Uw huis is weer een geheel, waarbij de vloeren en trap in elkaar overlopen. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Sfeervolle vloerbedekking in Veenendaal voor een scherpe prijs

Vloerbedekking in Veenendaal zorgt voor sfeer in ieder huis. Doordat u de kleur geheel op de rest van het interieur kunt afstemmen, zult u altijd een vloerbedekking in Veenendaal vinden die bij uw wensen past. Vloerbedekking in Veenendaal kan ook toegepast worden op trappen. Daarbij zijn er verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld de gehele trap laten bekleden, maar u kunt er ook voor kiezen om het stootbord een andere kleur te geven dan de rest van de trap. De zijkant bekleden kan ook voor een geheel nieuw interieur zorgen. Om uw huis helemaal af te maken kunnen wij van elke vloerbedekking in Veenendaal door middel van festonneren, banderen of biesband een traploper maken of halve maantjes op de traptreden maken. U kunt hiermee de vloerbedekking in Veenendaal laten doorlopen op de overloop. Woninginrichting Van Kooten werkt met verschillende merken tapijten om uw vloer weer mooi te maken, waaronder Desso, Parade, Bonaparte, Belakos en Tretford. Daarnaast zijn er nog veel meer merken waar u uit kunt kiezen. U kunt altijd bij ons binnen lopen voor kleurstalen, zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kleur en materiaal. Bij ons kunt u tevens altijd rekenen op een goede service, waarbij wij de vloerbedekking in Veenendaal gratis inmeten en onze vakmensen alles leggen en monteren. En dat alles tegen de scherpste prijs. Natuurlijk laten wij daarbij uw huis netjes achter en kunnen wij u helpen met het verzetten van de meubels en het verwijderen van de huidige vloer. Zo bent u ervan verzekerd dat alles van A tot Z geregeld is.

Jarenlang de specialist in wooninrichting en interieuradvies

Woninginrichting Van Kooten is gespecialiseerd in woninginrichtingen en interieuradvies. Al ruim 40 jaar zijn wij een begrip in en rondom Veenendaal. Wij leggen onder andere PVC vloeren, vinyl, tapijt en laminaat. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor shutters, raamdecoratie en accessoires. Deze vindt u allemaal in onze 400 vierkante meter showroom in Veenendaal. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en interesse in onze branche zijn wij de winkel voor deskundig advies en de herinrichting van uw huis. Wij hopen u graag in onze winkel te mogen ontvangen om u van advies te voorzien en al uw vragen te beantwoorden. U kunt daarnaast ook contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op woninginrichtingvankooten.nl. U kunt ook een afspraak met ons maken om buiten onze openingstijden om naar alle mogelijkheden te kijken. Zo kunnen wij u persoonlijk advies op maat geven, zodat u ervan verzekerd bent dat u de juiste keuze maakt voor uw nieuwe vloer. U kunt ook in onze showroom terecht voor kleurstalen, zodat u thuis alles nog eens rustig kunt vergelijken en overwegen.