Trapstickers ter verfraaiing van een houten trap

Woont u in een huis met een houten trap? En heeft u geen inspiratie om iets origineels te doen met uw trap? Wellicht zijn de trapstickers van Sticker Queen dan iets voor u. Deze trapstickers zijn ervoor bedoeld om een toch wat eentonige trap, die een behoorlijke plek in uw hal of woonkamer inneemt, om een leuke en speciale manier wat extra sfeer mee te geven. De trapstickers van Sticker Queen, verkrijgbaar via stickerqueen.nl, zijn er in diverse soorten. Denkt u aan:

  • Teksten
  • Cijfers
  • Nummers
  • Afbeeldingen

En de trapstickers zijn verkrijgbaar in diverse talen. Jazeker, talen, want wanneer u op elke trede een woord plakt, vormt uw trap vanzelf een verhaal. Een leuke en speelse manier die u elke keer wanneer u weer naar boven loopt een glimlach zal bezorgen.

Trapstickers zijn eenvoudig aan te brengen

Hoe u de trapstickers aanbrengt, dat is natuurlijk volledig aan u. U kunt de trapstickers aanschaffen via de webshop on de eerder genoemde website, en daarbij heeft u een afbeelding van de trapstickers ter inspiratie. Echter bepaalt u zelf hoe u de stickers op uw trap plakt. Wellicht dat u juist van boven naar beneden, in plaats van de trapstickers van beneden naar boven te laten lopen. U kunt er ook voor kiezen om, trapsgewijs (een trap op uw trap) van links naar rechts te gaan, in plaats van de trapstickers midden op de verticale kant van uw traptreden te plakken. Uw creativiteit kunt u de vrije loop laten. Uw trap wordt persoonlijker en vormt opeens een interessante blikvanger in een doorgaans toch wat minder interessante ruimte in het huis.

Muizen, tellen, of muizen tellen in een andere taal

U kunt natuurlijk eenvoudig weg de traptreden nummeren. Dat is leuk en u zult zien dat iedereen die de trap oploopt in zichzelf begint te tellen om te zien of het aantal ook daadwerkelijk klopt. Hiervoor heeft u de keuze tussen cijfers en tussen nummers, geschreven in letters. Numerieke woorden dus. En die zijn zelfs beschikbaar in andere talen, zoals Engels, Frans, Spaans en Italiaans. Zo leert u meteen iedereen die in uw huis woont én die uw huis bezoekt een sterk staaltje telwerk in een vreemde taal. U heeft hiermee een mooie en unieke trap gecreëerd waar mensen een glimlach van krijgen als ze hem zien. In een andere taal, namelijk in het Engels, is er ook een aantal teksten verkrijgbaar, waarbij u één of meerdere woorden op een trede plakt. Zo kunt u bijvoorbeeld de tekst ‘Elke reis beging met maar een enkele stap’ op de trap plaatsen. Of wat dacht u van ‘Het leven is speciaal, geniet er van, een stap per keer’. Het leven is natuurlijk ook een aaneenschakeling van stappen. Een meer toepasselijke tekst kunt u bijna niet voor uw trap bedenken. Bent u echter toch niet zo van de teksten, maar houdt u wel van een beetje humor in huis? Ontdek dan de trapstickers met muizen. Hiermee creëert u op, of eigenlijk visueel gezien in de trap holletjes voor muizen. De muizen plaatst u willekeurig op andere treden van uw trap, of op de trede bij het holletje. Het maakt niet uit waar u ze plaatst, maar het is een grappig effect, waarbij het net lijkt alsof die kleine diertjes echt zo een holletje in de trap in kunnen duiken. U ziet het, door uw trap met stickers te bekleden maakt u van een gewone, beetje saaie houten trap in huis opeens een leuk object waar u op een heel andere manier naar zult kijken.