Maak eens indruk met een Hindoestaanse cateraar!

Je hoort het vaak: liefde gaat door de maag. Dat klopt, maar ook de belangrijkste zakendeals worden gesloten na een maaltijd. Eten verbroedert. Samen eten creëert een gevoel van saamhorigheid. Ga maar eens na in welk gezelschap je doorgaans de meeste maaltijden geniet: als je nog jong bent eet je thuis, als samen eten behalve een sociale functie ook een opvoedkundige functie heeft. Tijdens je studie eet je samen met je huisgenoten, teamgenoten of clubgenoten. Als je wat ouder wordt eet je vooral met je partner. Samen eten doet wat met je. Zo dus ook in de zakenwereld. Als je samen met een potentiële zakenpartner eet, heb je een grotere kans dat de deal in jouw voordeel uitvalt. Zo pak ik al mijn belangrijkste zakelijke beslissingen aan. Eerst samen eten, zodat beide partijen elkaar in de ogen kunnen kijken en samen dit sociale ritueel aangaan. Na dat ritueel kan er over zaken gesproken worden. Het is hierin natuurlijk wel heel belangrijk wat je serveert. Als je een potentiële zakenpartner uitnodigt wil je natuurlijk niet aan komen zetten met blokjes kaas en sneetjes worst. Die snacks worden al snel geassocieerd met ouderwetse, Hollandse krenterigheid. Hetzelfde geldt voor de traditionele Hollandse pot. Populaire snacks als bitterballen of frikadellen zijn ook niet echt gepast: die roepen vooral een studentikoze sfeer op. Dat wil je niet uitstralen naar je klanten of potentiële partners. Ik kies elke keer voor een andere aanbieder. In deze review wil iets delen over mijn laatste ervaring: RKR Catering, een Hindoestaanse cateraar. Dit bedrijf is te vinden op rkrcatering.nl. In het navolgende lees je mijn ervaring.

Een Hindoestaanse cateraar met oog voor smaak en kwaliteit

Nu had ik natuurlijk ook zelf kunnen koken, maar ik ben niet zo’n keukenprins. Bovendien hebben ze in mijn plaatselijke supermarkt alleen doorsnee ingrediënten. RKR bood me de perfecte oplossing. Een kwalitatief goede Hindoestaanse cateraar met aandacht voor authentieke Surinaamse gerechten. De keuze is reuze! Zo ben je bij deze Hindoestaanse cateraar aan het juiste adres voor:

  • Roti gerechten
  • Barra gerechten
  • Verschillende snacks
  • Koude en warme schotels
  • Alles bereid met verse ingrediënten

Wat RKR onderscheidt als Hindoestaanse cateraar is de wetenschap wat de Surinaamse keuken zo lekker maakt. Met wortels in Suriname, hebben ze een uitgebreide menukaart met verscheidene specialiteiten. Traditioneel, met tradities die terugvoeren op de Surinaamse keuken. Een ander belangrijk voordeel van deze Hindoestaanse cateraar is de flexibiliteit. Je kan al bij dit bedrijf terecht voor catering voor slechts één persoon. Maar ook grotere groepen zijn geen probleem. Tot 250 personen kan je al terecht bij deze Hindoestaanse cateraar. Ze cateren aan huis, maar ook afhalen en bezorgen is geen probleem. Alles in overleg. Je kan zelfs de gerechten proeven, zodat je precies weet wat je gasten te wacht staat terwijl jij alvast even kan genieten. Op de website, rkrcatering.nl is allerhande informatie te vinden: over de gerechten zelf, over het bedrijf, en over de mogelijkheden. Via de website kan je ook contact opnemen. Met al je vragen kan je er terecht.

Goed zaken doen na een goede maaltijd

Toen ik deze Hindoestaanse cateraar had gevonden wist ik gelijk dat dit mijn sleutel tot succes zou worden. Na deze maaltijd zou een succesvolle zakendeal slechts een formaliteit blijken. En zo geschiedde. Mijn zakelijke gasten waren zo onder de indruk van het kwalitatief goede eten van deze Hindoestaanse cateraar dat ze de hele avond in een jubelstemming verkeerden. De deal werd beklonken boven de dampen van overheerlijke roti. Ik kan RKR dus zeer aanbevelen als u op zoek bent naar een Hindoestaanse cateraar.