Een bloemstuk bestellen als eerbetoon

Graag willen wij vanuit onze organisatie dank uiten voor het prachtige rouwstuk dat is geleverd door Bloembinderij van der Hulst. We hebben dit stuk besteld via bloembinderijvanderhulst.nl en zijn ervan onder de indruk hoe mooi dit is geleverd voor deze, toch wel droevige gebeurtenis. Helaas is namelijk korte tijd geleden een zeer gewaardeerde medewerker van ons bedrijf overleden. Na een kortstondig ziekbed hebben zijn geliefden en nabestaanden, net als wij met onze organisatie, afscheid van hem moeten nemen. We hebben daarom unaniem besloten om een bloemstuk te bestellen dat hem een laatste eer zou bewijzen en waarmee we onze rouw wilde betuigen tijdens de uitvaart. Een bloemstuk bestellen is dan het minste wat je kunt doen en dit hebben we op prachtige en persoonlijke wijze kunnen laten uitvoeren door deze kundige bloembinderij in Lisse.

Een bloemstuk bestellen voor een uitvaart

Het is lastig om een bloemstuk te bestellen voor iemand met wie je zoveel jaren samen hebt gewerkt en die zoveel voor onze organisatie heeft betekent. Ondanks dat je dan een langdurige zakelijke relatie opbouwt, leer je elkaar ook persoonlijk kennen. We weten dan ook dat onze collega, samen met zijn vrouw, erg hield van tuinieren. Ze waren altijd zeer trots op de rozen die ze in hun tuin hadden staan en daar kon hij vol overgave over vertellen. Dit hebben we laten terugkomen toen we het bloemstuk gingen bestellen. We hebben er specifiek voor gekozen om te werken met:

  • Witte rozen
  • Enkele andere witte bloemen
  • Veel groen
  • Een mooi lint

We wilde een bloemstuk bestellen dat eer zou doen aan zijn werk voor ons bedrijf en daarbij hebben we ervoor gekozen om symboliek te laten terugkomen in het bloemstuk. We weten dat witte rozen zijn favoriete bloemen waren en dus moesten die terugkomen in het bloemstuk, waarbij we er 37 hebben laten verwerken, voor elke collega één, inclusief hemzelf. Daarnaast hebben we 22 witte gerbera’s laten gebruiken voor zijn dienstjaren en vonden we het belangrijk om de planten die hij in de tuin had te laten inspireren voor het groen in de rest van het bloemstuk. Gelukkig kun je bij Bloembinderij van der Hulst een bloemstuk bestellen dat aan al dit soort wensen kan voldoen en waarbij ze graag meewerken aan een mooie compositie en goede invulling van wat je wilt, met het doel waarvoor je een bloemstuk wilt bestellen. We hadden natuurlijk van te voren al aangegeven dat het om een rouwstuk ging voor een dierbare collega. We wilden dit bloemstuk bestellen met een mooi grijs lint eraan, waarbij twee delen van het lint over het stuk zouden vallen. Het ene deel zou ons bedrijf met logo representeren en een persoonlijke boodschap dragen. Op het andere deel hebben we alle namen van onze medewerkers laten zetten. Hiermee hebben we iedereen kunnen laten delen in het verlies en kon ook iedereen deelgenoot zijn van het afscheid van onze collega. Het is namelijk hard aangekomen binnen de organisatie dat onze collega er niet meer is en een passend rouwstuk namens iedereen, zonder hiërarchie of verschil door functies, maar waarbij iedereen gelijk is behandeld. De namen zijn dan ook op alfabetische volgorde geplaatst. Zo was onze collega en zo willen wij hem in herinnering laten voortleven.

Snel en zorgvuldig geleverd

We willen Bloembinderij van der Hulst een compliment maken over het prachtige werk dat zij hebben geleverd en over de snelle en zorgvuldige manier waarop zij dit bloemstuk hebben gemaakt en geleverd. Hierdoor hebben we op een waardige manier ons verlies kunnen uiten en het afscheid van onze collega kunnen meemaken. Veel dank hiervoor.