Op zoek naar trouwring Apeldoorn?

Bent u op zoek naar een trouwring Apeldoorn? Voor de mooiste dag van uw leven bent u bij juwelier de Tijd op de goede plek. Bezoek onze trouwring Apeldoorn website voor meer informatie en een kijkje in onze prachtige collectie trouwringen: juwelierdetijd

Trouwring Apeldoorn?

Onze uitgebreide collectie en onze trouwringenstudio maken dat wij altijd de perfecte ring voor de mooiste dag van uw leven hebben. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, kunnen wij u alles over uw ring vertellen. Vanaf begin tot eindresultaat. Trouwring Apeldoorn is daardoor uitstekend geschikt voor uw unieke bruiloft. Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreid passconsult en advies op maat. Niet alleen advies met betrekking tot de materialen of welk type (edel)steen, maar ook de kleurkeuze bij de setting van uw bruiloft, jurk/pak, en dagelijks gebruik.  

Waarom uw trouwring Apeldoorn bij juwelier de Tijd?

  • Uitgebreid passconsult
  • Altijd advies op maat
  • Ringen van hoogwaardig materiaal
  • Zeer uitgebreid assortiment
  • Eigen trouwringenstudio

De perfecte dag 

Uw trouwdag moet natuurlijk aansluiten bij uw toekomstperspectief. Dat snappen wij bij juwelier de Tijd. Daarom kunnen onze experts u het beste advies verschaffen over uw trouwring. Daarbij kijken zij verder dan alleen ‘wat mooi is’. Onze experts zijn erop gebrand alles te laten kloppen. De ring moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Zo kan en wil niet iedereen een trouwring dragen met een grote steen. Denk bijvoorbeeld aan beroepen waarbij het niet is toegestaan om een ring te dragen, of beroepen waarbij een grote steen onhandig of zelfs gevaarlijk is. Allemaal belangrijke zaken om mee te nemen in de zoektocht naar uw perfecte trouwring Apeldoorn. Tevens is het mogelijk om uw eigen trouwring bij ons te ontwerpen. Wij helpen u op weg en laten u vooraf alle keuzes uitgebreid bekijken en/of passen. Wij deinzen nergens voor terug. Wilt u bijvoorbeeld eerst het materiaal voelen om zo een goed doordachte keuze te kunnen maken? Dat kan! Wij hebben altijd een grote voorraad ringen, waardoor wij u altijd een goed idee kunnen geven van welke verwachtingen u van een bepaald soort materiaal kunt hebben. Ook beschikken wij over een uitgebreid matenlabel, waardoor uw ring nooit te krap of te groot is. Daarnaast krijgt u als stukje service ieder jaar een professionele trouwring reiniging van ons cadeau. Daarnaast is uw ring verzekerend tegen diefstal tot 3 jaar tijd! Wij van trouwring Apeldoorn geloven er in dat iedereen uniek is, en hun trouwring daarom ook. Bent u al overtuigd?   

Naast het zelf ontwerpen van uw ring kunt u bij ons ook altijd terecht voor designer ringen. Wij hebben altijd een uitgebreide ringen collectie op voorraad. Daarnaast beschikken wij over een laser, waardoor wij uw ringen kunnen voorzien van een persoonlijke gravure. Doe inspiratie op of kies voor één van onze bijzondere designringen. Wij importeren onze ringen van de grootste leverancier van Europa, dus altijd voldoende keuze! Uw perfecte trouwring Apeldoorn is altijd dichtbij. Laat u verrassen en maak snel een afspraak. U kunt ons bereiken op 0314 – 39 20 66. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag bereikbaar. Tot snel!