Een biologische optie voor je huisdier dankzij Bandit vers vlees

Wij mensen zijn ons meer en meer bewust van de voeding die we tot ons nemen. Niet alleen eten we gezonder vanwege ons eigen lichaam en onze eigen gezondheid, we kiezen ook steeds vaker voor de biologische opties omwille van het welzijn van de dieren. Daarnaast zie je het aantal mensen dat vegetarisch of veganistisch eet steeds meer toenemen. Het is daarom ook niet gek dat je qua dierenvoedsel ook op zoek bent naar een biologisch keuze. Gelukkig heb je deze optie nu via bijvoorbeeld Bandit vers vlees van animalfoodexpress.nl. Dieren hebben in de vrije natuur een eigen voedingspatroon. Doordat sommige dieren bij mensen wonen, denk aan de honden en katten, krijgen ze dierenvoer dat niet langer voldoet aan wat ze gewend zijn. Dit zou je kunnen vergelijken met buitenlands voedsel in Nederland. De gerechten die je kunt eten uit landen als Griekenland, Spanje of Turkije zijn altijd aangepast om te voldoen aan de Hollandse smaak. Zo is dierenvoedsel aangepast om eerde de menselijke behoefte tegemoet te komen in plaats van de behoefte van de dieren. Met Bandit vers vlees is dat anders. Dit dierenvoedsel bestaat uit ingrediënten zoals: 

  • Gemalen botten
  • Vlees
  • Orgaanvlees
  • Groenten

Hierdoor is Bandit vers vlees in staat om een prooidier zo goed mogelijk na te bootsen. Daardoor eet een hond of een kat voedsel dat overeenkomt met het voedsel dat dit dier in de vrije natuur zou eten. Daarnaast is Bandit vers vlees een biologische optie. Het zou immers jammer zijn als je zelf biologisch eet en het goed voor hebt met de dieren, maar dat je huisdier gewoon niet-biologisch vlees eet. Dankzij Bandit vers vlees kun je ook voor je huisdier kiezen voor een verantwoorde biologische optie. Daarnaast is Bandit vers vlees erg gezond voor je huisdier en daardoor zal de gezondheid van je huisdier ook weer toenemen. Denk aan een mooie glanzende vacht en een gezond gebit.

Bandit vers vlees bestel je gemakkelijk via animalfoodexpress.nl

Het verse vlees van Bandit en andere merken is ingevroren. Op deze manier blijft het vers en dat betekent ook dat je het langer kunt bewaren. Via de site van animalfoodexpress kun je Bandit vers vlees bestellen en in je eigen vriezer bewaren. Dat betekent ook dat je meteen een flinke partij kunt bestellen. Op deze manier heb je altijd een gezonde biologische optie in huis. Maar uiteraard kun je ook bij animalfoodexpress.nl terecht voor andere soorten voer van andere kwaliteitsmerken. Het loont dan ook de moeite om even de website te bekijken, zodat je kunt ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Alles wat je uiteindelijk wilt kopen voor je huisdier kun je toevoegen aan de winkelwagen. Je bestelling wordt in speciale koeltrucks bezorgd, zodat het in bevroren toestand arriveert. Dat betekent dat je het voer direct na ontvangst in je eigen vriezer kunt leggen.

Voor vragen neem je eenvoudig contact op met de klantenservice

Mocht je vragen hebben over rauwvoer of over je bestelling, dan kun je altijd contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Tevens vind je op de site van animalfoodexpress.nl ook veel informatie over rauwvoer.