Jij wielrent toch ook in Assos?

Op zoek naar kwalitatief goede wielrenkleding? Op bikeandtravel vind je diverse soorten wielrenkleding. In verschillende maten, verschillende kleuren en van verschillende merken. Zo ook van het merk Assos. Zij verkopen niet alleen wielrenkleding, maar ook de nodige attributen. Het merk staat bekend om haar degelijk goede kwaliteit en daartegenover juist haar moderne uiterlijk. Veel professionele wielrenners zijn al te zien in het merk Assos. Bij het ontwikkelen van de kleding is er uiteraard voor gezorgd dat deze aerodynamisch is. Het merk Assos wordt steeds populairder. Dat zal ongetwijfeld te maken met het professionele uiterlijk van de kledingstukken en de bijbehorende attributen.

Assos bij Bike And Travel

De bibshorts van Assos zijn het meest bekend. Waarschijnlijk weet je wat ik bedoel als ik uitleg dat het korte wielrenshorts zijn met een soort van bretels eraan. Deze zorgen ervoor dat de shorts niet afzakken. Bij het wielrennen is het belangrijk dat je niet bezig hoeft te zijn met je kleding, maar je gegarandeerd bent dat deze op de plek blijft zitten. Over de bibshorts wordt dan vaak weer een strak shirt of vest gedragen, waar ook weer echte wielrentermen voor bestaan (mille). Bij Bike and Travel is Assos kleding te koop voor zowel mannen als vrouwen. Zelf ga ik iedere zondag wielrennen met mijn vriendinnen. Dit deed ik altijd in oude sportkleding. Toch merkte ik dat ik last kreeg van de kleding en zodoende wilde ik graag echte bibshorts aanschaffen. Bij Bike And Travel worden ze al aangeboden vanaf €129,95. Omdat ik niet zo vaak sport, vond ik dit ook wel een schappelijke prijs. Ik heb er één besteld op de website en deze thuis gepast. In de volgende alinea zal ik vertellen hoe dit proces verliep en wat ik vind van de bibshorts van Assos.

Bibshorts en meer

Als je bovenstaande website aanklikt, dan kom je al direct in de webshop uit. Dat wil zeggen dat je vanaf die pagina producten kunt aanklikken zodat ze worden toegevoegd aan je winkelmandje. Dit heb ik dus gedaan met de Assos bibshort GCN Pro Training. Ik heb gekozen voor maat L. Wellicht is het goed om te weten dat ik 1.80m ben en 75 kilo weeg. Op de website kwam ik ook sokken van het merk Assos tegen. Deze had ik ook nog nodig en ze zagen er prettig uit. De bibshorts en de sokken werden binnen drie werkdagen geleverd (op een zaterdag). Ideaal, want dat betekende dat ik het gelijk die zondag aan kon trekken! Ik was vergeten om vooraf te checken of ik de producten nog retour kan sturen, maar dit was geen probleem. Echter was dat niet nodig. De bibshorts en de sokken zaten als gegoten. Ook tijdens het fietsen, ervaarde ik dat het niet afzakte en ik geen last kreeg van het zitvlak. De bibshorts en de sokken van Assos zou ik iedere wielrenner aanraden. Je merkt echt een duidelijk verschil met de goedkopere bibshorts. Op de website vind je ook meer informatie over het bedrijf Bike And Travel. Het bedrijf is gevestigd in Losser, in Overijssel.

Lees meer…