Interieur restylen en decoreren met een interieur print van MetroXL!

Bent u opzoek naar nieuwe interieur ideeën voor uw huis of bedrijf? Of is het tijd voor een frisse restyling met een prachtige nieuwe uitstraling? Dan heeft  ontelbaar veel mogelijkheden aan interieur prints voor u! Voor bedrijfsruimten, scholen, restaurants, ziekenhuis en kantoren is een interieur print dé perfecte restyling, zonder ingrijpende verbouwingen of langdurende werkzaamheden. metroxl is uw specialist als het gaat om interieur printoplossingen. Bekijk de fantastische mogelijkheden voor een nieuwe representatieve look van uw ruimte/locatie op: metroxl.nl

Complete restyling met interieur prints van metroxl!

De interieur prints van metroxl zijn multifunctioneel inzetbaar. U kunt eenvoudig het complete interieur restylen. Of het nu gaat om wanden, bureaus, plafonds of zelfs ramen, u past het eenvoudig aan met een interieur print van MetrcoXL. Zonder een ingrijpende dure verbouwing of hoge renovatiekosten en lange wachttijden, creëert u eenvoudig en snel een complete nieuwe uitstraling die past bij uw interieur of het imago van uw bedrijf, winkel en andere ruimte. Het restylen van een hotelkamer of een nieuwe thema escape room is met een interieur print zo omgetoverd tot het perfecte plaatje. Door de interieur prints toe te passen op plafons, vloeren en zelfs meubilair creëert u eenvoudig de gewenste sfeer. Daarbij geeft het een unieke beleving, waar vooral de zakelijke markt zich mee kan onderscheiden.

Is er schade op een bepaalde plaats aan de wand? Dan kunt u een interieur print eenvoudig in elk gewenste print bestellen. Of het nou gaat om een 2D of 3D structuur, u bestelt het eenvoudig en passend. Liever een logo of gave foto groot aan de muur? Dat kan! metroxl heeft namelijk het volledige proces in eigen beheer, waardoor zij niet alleen alle kennis in huis hebben om u goed te adviseren, maar ook maatwerk kunnen leveren, speciaal naar uw wensen. Voor alle mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen: metroxl.

Ontelbare interieurmogelijkheden met kwaliteit interieur prints

Besloten dat het tijd is voor een restyling van uw kantoor? Of wil je onderscheid maken met XL prints voor bijvoorbeeld fabriekshallen? Er zijn daadwerkelijk ontelbare mogelijkheden om uw interieur volledig naar uw smaak in te richten. Van het verbeteren van de werkomgeving met frisse en creatieve prints tot marketing- of communicatiedoeleinden. Een interieur print is onmisbaar bij alle ruimtes die (op)nieuw worden gedecoreerd of ingericht. De interieur prints, fotowanden en raamfolie die u bestelt bij metroxl zijn altijd van zeer hoge kwaliteit, zodat u er het meeste plezier aan beleeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? metroxl heeft met trots al heel veel verschillende interieur projecten mogen aanpakken! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan een aantal fantastische projecten van metroxl eenvoudig en overzichtelijk online: en overtuig u zelf!

Waarom interieur restylen met interieur prints van metroxl?

  • Ontelbaar hoeveelheid mogelijkheden
  • Geheel persoonlijk op maat 
  • Vrijblijvend advies
  • Ideaal voor het creëren van een bepaalde sfeer
  • Geen dure verbouwingskosten en toch een compleet nieuwe uitstraling 
  • Zowel 2D als 3D structuur mogelijk
  • Voor wanden, plafonds, vloeren, meubilair en ramen
  • Ideaal voor marketing- en communicatiedoelstelling
  • Hoogwaardige kwaliteit

Blijf niet langer twijfelen over het restylen van uw interieur! Ga voor vernieuwing met de fantastische kwaliteit interieur prins van metroxl! Bekijk nu de mogelijkheden of neem voor speciale verzoeken contact op: 

Lees meer…