Waar u op moet letten bij de aanschaf van skeelers

Waar u op moet letten bij de aanschaf van skeelersSkeelers zijn weer helemaal in en voor zowel jong als out te verkrijgen. Ondanks dat we in Nederland houden van schaatsen komt het te weinig voor dat we ons op het ijs kunnen begeven. Skeelers zijn dan een goed alternatief, want daarmee kun je deze sport ook gewoon op de openbare weg beleven. Skeelers zijn ervoor gemaakt om lange afstanden af te leggen en snelheid te maken, als een volleerd schaatser. Zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn er skeelers verkrijgbaar die het mogelijk maken om vaak en lang op de weg mee te rijden. U kunt hiervoor terecht op www.wheelz4kids.com, de website van wheelz4kids.

Het verschil met inline skates

Veel mensen kennen niet het onderlinge verschil met inline skates. Toch is dit verschil eenvoudig aan te duiden. Inline skates kenmerken zich door:

  • Drie of vier wielen in plaats van vijf
  • Een remblokje
  • Wendbaarder in gebruik

Inline skates zijn dan ook niet gebouwd voor lange afstanden en snelle tochten, maar voor het freestylen op de weg. Er kunnen eenvoudiger figuren mee gemaakt worden en obstakels mee worden genomen. Ook inline skates worden steeds populairder onder de jeugd, omdat het de creativiteit van het gebruik stimuleert. Daarnaast zijn deze skates zeer geschikt voor beginners die nog geen ervaring hebben met het schaatsen op de openbare weg.

Alle voordelen op een rijtje

Op de website van wheelz4kids worden deze kenmerken en alle voordelen van zowel de skeelers als de inline skates op een rijtje gezet. Er wordt heel duidelijk uitgelegd waar het verschil in zit met de reguliere rollerskates die u wellicht zelf nog uit uw jeugd kent. Dit heeft met name het verschil dat de wieltjes zich achter elkaar bevinden, terwijl bij rollerskates de wielen twee aan twee naast elkaar geplaatst zijn onder de schoen. Ook dit bevordert wendbaarheid en snelheid. U zult merken dat het een geheel nieuwe ervaring is, wanneer u ouderwetse rolschaatsen bent gewend, maar dat deze ervaring door de meeste mensen als prettiger wordt ervaren. Op de website van wheelz4kids leest u ook waarop u moet letten bij het aanschaffen, zoals het soort schoen en andere specificaties. Wilt u een zachte of een harde schoen en hoe wilt u dat de schoen gesloten kan worden? Daarnaast is het mogelijk om een combinatie te maken, waarbij u onder uw schoen zowel wieltjes kunt plaatsen als echte ijzers. Zo kunt u in de winter met dezelfde schoen ook het echte schaatsplezier beleven. Alle artikelen die wheelz4kids verkoopt kunnen worden geselecteerd door middel van handige filters op deze website. U vindt hier bijvoorbeeld verschillende kleuren, maar ook diverse maten, waarbij u zelfs maat 29 en kleiner kunt vinden, maar ook boven maat 43 nog artikelen zult aantreffen. Verder selecteert u eenvoudig alle overige specificaties als het aantal wielen, het soort schoen en de sluiting en zo komt u uiteindelijk uit bij een selectie waar uw ideale skeeler of inline skate tussen moet zitten. Op deze website vindt u tevens alle accessoires die u nodig heeft om uzelf op de weg te beschermen. U kunt namelijk behoorlijk vaart maken en vallen hoort er nu eenmaal bij. Met een goede voorbereiding komt u er echter eenvoudig zonder kleerscheuren en letsel vanaf en kunt u direct verder genieten van uw schaatsen op wieltjes. Bent u van plan om skeelers of skates aan te schaffen? Ontdek dan zeker het assortiment op www.wheelz4kids.nl en laat u verrassen door de mogelijkheden die er voor zowel u als voor uw kinderen zijn. Uw bestelling loopt daarmee gegarandeerd op rolletjes.