Een rolcontainer kopen voor ons bedrijfsafval

De laatste maanden hadden wij steeds meer bedrijfsafval en moesten hier een oplossing voor verzinnen. Het afval werd slechts een keer per week opgehaald, daarom wilden wij het afval op een goede manier opslaan. Wij wilden voorkomen dat het afval zou gaan stinken en dieren zou aantrekken, het kopen van een rolcontainer leek ons een goede oplossing. Bij MilieuServiceNederland.nl konden wij voordelig een container kopen en goede afspraken maken over het ophalen. Afval is voor veel bedrijven een probleem en dat werd het ook steeds meer voor ons. Wij hebben het afgelopen jaar veel nieuwe mensen aangenomen en verkopen meer producten, hierdoor hebben wij ook meer afval. Dit afval lieten wij ophalen door de gemeente en zij kwamen hier een keer per week voor langs. Het afval lieten wij in een hok buiten staan, dit leek ons de beste plek om het op te slaan. Doordat wij steeds meer afval kregen, werd de stapel steeds groter in dit hok en wij begonnen ons zorgen te maken over de consequenties. Het hok begon steeds meer te stinken en wij waren bang dat al het afval dieren zou aantrekken. Als je eenmaal muizen, of ratten hebt, dan is het lastig om van deze dieren af te komen. Deze dieren kunnen veel schade aanrichten en ziektes met zich meebrengen. Wij wilden graag deze problemen voorkomen en het kopen van een rolcontainer leek ons de beste oplossing. Een container is afgesloten, waardoor dieren er niet gemakkelijk bij kunnen komen. Door de klep blijft de stank in de container en een rolcontainer is gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor hoeven wij niet meer met de zakken te sjouwen, maar kunnen wij de container gemakkelijk wegrollen.  

Een rolcontainer gekocht bij Milieu Service Nederland

Online zochten wij naar een bedrijf waar wij voordelig een container konden kopen en kwamen al snel uit bij Milieu Service Nederland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in afvalinzameling en doet dit al dertig jaar. Het is mogelijk om een rolcontainer te kopen in verschillende maten en de containers worden binnen vierentwintig uur geleverd. Wij vroegen dit bedrijf om advies voor onze afvalstroom en werden erg netjes geholpen. Dit bedrijf raden ons aan om de verschillende materialen te scheiden, zodat wij minder kosten zouden hebben. Zij konden het afval bij ons komen ophalen en voordelig een rolcontainer plaatsen. Zij gaven ons goed advies over welke container wij het beste konden kopen en hoe vaak het afval opgehaald moest worden.

Een goede samenwerking

Sinds wij het afval laten ophalen door Milieu Service Nederland, hebben wij onze afval beter onder controle. Wij scheiden nu ons afval en slaan dit op in de rolcontainer. Het bedrijf komt altijd netjes op tijd langs om het afval op te halen en wij betalen hier een gunstig tarief voor. Wij zijn erg blij met de samenwerking met Milieu Service Nederland en raden dit bedrijf aan.

  • Wij konden bij dit bedrijf voordelig een rolcontainer kopen
  • Wij kregen goed advies over het afval, de container en het ophalen
  • Het afval wordt opgehaald voor een goede prijs
  • Wij hebben onze afvalstroom nu beter onder controle