Waar kan ik een animatie laten maken?

Waar kan ik een animatie laten maken?Tegenwoordig is het zeer gemakkelijk om online reclame te maken voor je bedrijf. Online wordt je gebombardeerd met advertenties en veel bedrijven proberen je te overtuigen om hun producten te kopen. Wij wilden graag iets anders doen dan de meeste bedrijven en het leek ons leuk om een promotiefilmpje te maken. Ons idee bleek echter erg ingewikkeld, maar was geschikt om een animatie van te laten maken. Wij hadden verschillende bedrijven vergeleken en kwam al snel uit bij Donker Media. Dit bedrijf heeft een erg mooie animatie gemaakt en die staat nu op onze website. Als je online aan het surfen bent en websites bezoekt, dan kom je erg veel reclame tegen. Het is tegenwoordig mogelijk om met een klein budget reclame te maken en erg veel bedrijven doen dit. Na een uurtje surfen kom je tientallen advertenties tegen en hierdoor is het lastiger om iets unieks te doen. Wij wilden graag ons met het bedrijf graag onderscheiden van de concurrenten en alle andere advertenties en het leek ons leuk om een informatie filmpje te maken.  Wij wilden graag vertellen over wat ons bedrijf uniek maakt en wat wij voor onze klanten kunnen doen. Wij hadden precies in gedachten wat wij in het filmpje wilden hebben, maar het bleek erg duur en lastig om dit filmpje te maken. Een goed alternatief was om een animatie te laten maken. In een animatie kan je veel dingen laten zien, die je niet kan filmen en je kan gemakkelijk iets unieks creëren. Wij wilden op zoek gaan naar een bedrijf waar wij op een professionele manier een animatie konden laten maken, want het was voor ons erg belangrijk dat het filmpje erg goed uitzag en goed gemaakt was. 

Een animatie laten maken door Donker Media

Online zochten wij naar bedrijven die gespecialiseerd zijn in animaties en vonden een aantal bedrijven. Wij wilden graag voorbeelden zien van eerder gemaakte animaties en de prijzen vergelijken van de bedrijf. Een van de bedrijven die er direct voor ons uitsprong was DonkerMedia.nl en wij besloten om hier de animatie te laten maken. Wij vonden de filmpjes erg leuk die dit bedrijf al gemaakt had en dit paste goed bij ons idee. In een gesprek met dit bedrijf bespraken wij wat ze voor ons konden doen en de prijs voor een animatie laten maken. Na dit gesprek besloten wij om met dit bedrijf samen te werken.  

Een prachtige animatie

Sinds deze week staat de animatie op onze website en wij zijn erg blij met het resultaat. Het filmpje laat precies zien wat wij wilden en geeft een goed beeld van ons bedrijf. Een animatie laten maken was veel goedkoper dan een filmpje en past goed bij onze klanten. Met de animatie kunnen wij op een unieke manier over ons bedrijf vertellen en wij zijn blij dat wij dit hebben laten doen. Wij raden Donker Media aan om een animatie te laten maken.

  • Dit bedrijf heeft al veel leuke filmpjes gemaakt
  • Zij konden de animatie maken voor een goede prijs
  • De communicatie en samenwerking was erg goed
  • Wij zijn blij met het eindresultaat en de animatie staat op onze website