E-sigaret kopen? Twijfel niet langer!

E-sigaret kopen? Twijfel niet langer!Dat roken slecht is voor de gezondheid is algemeen bekend. Roken is een bekende doodsoorzaak onder de Nederlanders. Gemiddeld sterven rokers tien jaar eerder dan niet-rokers. Daarnaast hebben rokers veel meer kans op verschillende aandoeningen zoals COPD, hartziekten en diverse soorten kanker. Met name een verhoogde kans op longkanker en slokdarmkanker. Ondanks de verhoogde kans blijven Nederlanders roken. Ruim 18% van de Nederlanders rookt dagelijks een of meerdere sigaretten. Naast de gevolgen op lange termijn zijn er ook op korte termijn nadelen te merken aan de gevolgen van roken. Je krijgt gele tanden door sigaretten, je huid wordt grauwer en sigarettenrook ruikt onfris. Ook zorgen sigaretten ervoor dat je sneller moet hoesten en conditioneel niet beter wordt. Daarnaast betaal je tegenwoordig voor een pakje sigaratten al zeven euro. Je kunt je geld wel beter besteden! De Nederlandse overheid probeert er alles aan te doen om mensen te laten stoppen. Sigaretten worden onder andere steeds duurder. Op steeds meer openbare plekken mag niet meer worden gerookt. Denk hierbij aan café’s, terrassen of rookvrije sportclubs. De kans is groot dat het percentage rokers hierdoor al deels afneemt. Toch is het de verslaving die het aantal rokers in stand houdt. De meest verslavende stof in tabak is nicotine. Je lichaam went onmiddellijk aan nicotine. Als je eenmaal afhankelijk bent van deze stof, dan hunkert je lichaam na een tijdje wederom naar nicotine. Dit houdt het roken in stand. Stoppen met roken is voor veel mensen lastig, het is immers een gewoonte geworden. Indien je niet direct wil stoppen, maar wel graag alvast een gezondere levensstijl wil hanteren, dan kan een e-sigaret daar aan bijdragen. Het is een stap in de goede richting en misschien wel het begin om uiteindelijk volledig te stoppen.  Denk jij er al langer aan om een e-sigaret te kopen? Lees gauw verder en ontdek de voordelen om een e-sigaret te kopen!

E-sigaret kopen? De voordelen!

Een e-sigaret kopen biedt enkele voordelen ten opzichte van gewone sigaretten:

  • Veel minder schadelijke stoffen.
  • Dosering nicotine is te bepalen.
  • Veel goedkoper.

Naast nicotine zit in normale sigaretten tientallen schadelijke stoffen. Dit is al het voordeel als je een e-sigaret gaat kopen. In de e-sigaret stop je een liquid met nicotine, je krijgt dus veel minder schadelijke stoffen binnen. Het is duidelijk een gezonder alternatief. Het is daarnaast een groot voordeel dat je de hoogte van de dosering nicotine kunt bepalen in de e-sigaret. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om de nicotine eventueel rustig af te bouwen, indien je volledig wil stoppen. Verder is het een stuk voordeliger om een e-sigaret te kopen. Een e-sigaret kopen is een eenmalige aanschaf en je hoeft niet langer iedere dag een pakje te kopen voor bijna tien euro. Aangezien een e-sigaret een vrij nieuw product is, zijn de gevolgen op lange termijn nog niet bekend. Er zijn nog geen onderzoeken naar gedaan.

Meer informatie e-sigaret kopen

Ben je overtuigd van alle voordelen van een e-sigaret en denk je eraan om een e-sigaret te kopen? Of wil je eerst meer informatie?  Neem dan eens een kijkje op de website https://www.123dampen.nl/blog/e-sigaret-kopen.html. De website van 123dampen.nl is een veelzijdig bedrijf op het gebied van elektronisch roken. Er worden alleen maar hoge kwaliteitsproducten aangeboden en keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Op de website staat nog veel meer informatie waarom je een e-sigaret moet kopen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op het telefoonnummer 06-62823110. Je kunt ze ook per email bereiken via sales@123dampen.nl.