Wilt u een luxe villa bouwen?

Wij hebben vorig jaar een rampjaar gehad. Wij waren namelijk op vakantie in Oostenrijk, toen onze buren belden met het vreselijke nieuws dat ons huis in brand stond. Er was geen redden meer aan, zo kregen wij te horen en wij konden ons huis dan ook als verloren beschouwen. Dat betekende dus meteen het einde van onze vakantie en wij zijn direct huiswaarts gegaan. Daar troffen wij een grote hoop smeulend hout aan en wij wisten dat het komende jaar in het teken zou komen te staan van de wederopbouw van onze woning. Wij hebben meteen gekeken hoe wij dit het snelst konden realiseren. Wij hadden namelijk geen zin om lang elders te moeten wonen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand een villa bouwen wilden laten voor ons. Wij hadden namelijk een heel mooi en groot huis en wij wilden weer graag een villa bouwen laten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een villa bouwen te laten en zo kwamen wij bij allerlei bedrijven terecht. Wij merkten echter dat heel veel mensen niet echt een idee hadden van wat ze precies aanboden. Wanneer je namelijk een villa bouwen wilt laten, wil je dat dit een luxe huis is. Dat moet dan door iemand worden gedaan die ook weet wat deze luxe is. Heel veel mensen zeggen wel dat ze weten wat luxe bouwen is, maar dit blijkt in de praktijk vaak tegen te vallen. Vandaar dat ik het heel prettig vond om met de mensen van Vroom in contact te komen. Toen wij even op de site van dit bedrijf zagen, konden wij meteen zien dat deze mensen de kunst van het villa bouwen als geen ander beheersten. Wij hebben daarom meteen contact met hen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen. 

Wij lieten Vroom een villa bouwen 

Toen wij eenmaal met de mensen van Vroom in gesprek gingen over onze wensen en eisen, viel het ons op hoe professioneel deze mensen je helpen. Het is namelijk zo dat wanneer je hier om hulp komt vragen, ze er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Zo hebben zij ons bijvoorbeeld laten zien welke mogelijkheden er allemaal beschikbaar waren. Heel veel mensen die een villa bouwen wilden, hebben dit bedrijf in de arm genomen en het was daarom heel fijn om te zien waartoe dit bedrijf allemaal in staat was. Ik kan daarom ook zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de manier waarop wij zijn voorgelicht en wij kunnen binnenkort al beginnen met het villa bouwen. Dat was sneller dan ik gehoopt had en ik ben dus heel blij dat ik Vroom heb weten te vinden. 

Wij gaan binnenkort beginnen met de bouw

Wij hebben inmiddels alles in gereedheid gebracht om de bouw te beginnen en als het goed is, kunnen wij over negen maanden in ons huis. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf 
  • Wij hebben hier een heel mooi huis laten ontwerpen 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van Vroombouw.