Wil jij je boerderij verkopen?

Woon jij op de boerderij maar wil je deze graag verkopen? Dat kan met behulp van noaber. Je vindt hun website via deze link: noaber.nu. De organisatie heeft al veel ervaring met het verkopen van boerderijen. noaber is gevestigd in Okkenbroek. Dit is een dorpje vlakbij Deventer. noaber wordt dé specialist van Nederland genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze naam hebben ze te danken aan de goede diensten die zij leveren. Al veel mensen hebben de koop en verkoop geregeld via noaber. Ook heeft noaber veel ervaring met het uitvoeren van de taxatie. Wil jij ook graag je boerderij verkopen? Ben je toe aan iets anders maar ervaar je moeite bij je boerderij verkopen? Neem eens een kijkje op de website van noaber. Hier staat al veel informatie. Voor vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen met de organisatie. 

Waarom je boerderij verkopen via noaber?

Allereerst natuurlijk omdat noaber dé specialist van Nederland is. De organisatie heeft erg veel ervaring met de verkoop van boerderij. Veel mensen die hun boerderij wilden verkopen, hebben dan ook gekozen voor een samenwerking met noaber. Dit maakt dat de organisatie noaber precies weet wat er nodig is om je boerderij te verkopen op een succesvolle manier. Ooit heeft u gekozen voor een boerderij. Een keuze die ze bij noaber zeker begrijpen. Echter staat niet iedereen te springen om op een boerderij te wonen. Deze liggen vaak wat afgelegen. Prachtige weilanden, soms aan de bosrand. Toch ben je vaak ver weg van het centrum of van familie en vrienden. Dit maakt dat het soms wat lastig kan zijn om je boerderij te verkopen. Echter is dat nog geen reden om in de stress te schieten. Dit is namelijk precies de reden dat noaber op de markt is gekomen. Zij staan te springen om je te helpen als jij je boerderij wilt verkopen. De medewerkers van noaber weten alles over bodemsoorten, landschappen, voegwerk, houtverbindingen, boerderijtypen en historisch kleurgebruik. Wanneer je er voor kiest om je boerderij te verkopen via noaber, dan staat je een professionele samenwerking te wachten. In de volgende alinea zal uit worden gelegd hoe dit dan precies in zijn werk gaat. 

Samenwerken met noaber

Je kunt contact opnemen met noaber via hun website. Hier vind je het kopje ‘contact’ en daar staan diverse wegen vermeld via waar contact op kan worden genomen met noaber. Hieronder staan er een aantal vermeld:

  • Telefonisch
  • Via e-mail
  • Contactformulier

Bij noaber werken onder andere een makelaar, taxateur, planoloog, advocaat, bouwkundig instructeur, isolatiespecialist, schilder, asbestsaneerder en nog veel meer. Denk jij er ook over na om je boerderij te verkopen? Neem eens een kijkje op de website van noaber. noaber is een Twents woord voor ‘buur’. Wie weet heb jij over een tijdje wel een nieuwe buur! Een boerderij verkopen is natuurlijk iets anders dan een pakje boter. Het is een keuze waar vaak lang over na is gedacht. Niets is dan fijner om de verkoop uit handen te geven aan professionele, ervaren medewerkers. Als je kiest voor een samenwerking met noaber dan hoef je je niet meer druk te maken over het verkopen van je boerderij.