Wil je keycords bestellen voor je bedrijf? 

Keycords zijn ontzettend handige dingen. Je kunt er je sleutels aan hangen of je pasjes en je draagt deze simpelweg om je nek. Je kunt ze niet gemakkelijk kwijtraken en als je bijvoorbeeld een jurk aan hebt en dus geen broekzakken hebt waar je je kleine spullen in kwijt kunt, kun je met een keycord toch je belangrijke spullen meenemen. Het leuke aan keycords is ook nog dat je deze kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf. Zo kun je je medewerkers dus voorzien van een keycord van de zaak. Keycords bestellen doe je meestal in bulk. Keycords bestellen kun je bij een groothandel doen, maar tegenwoordig ook steeds meer via webshops. Zelf bestel ik mijn keycords bij dereklameshop.nl 

Keycords bestellen doe je bij dereklameshop.nl 

Wil jij graag keycords bestellen voor je bedrijf? Kijk dan eens op de reklameshop.nl. Daar heb ik zelf alle keycords besteld voor mijn bedrijf. Wij zijn namelijk sinds kort verhuisd naar een nieuw, groter kantoor. Alle medewerkers hebben een pasje gekregen waar ze mee naar binnen en naar buiten kunnen. Deze pasjes moeten ze scannen wanneer ze een van de buitendeuren willen openen. Omdat wij in het vorige kantoor niet gewend waren om met de pasjes ook de deuren te openen, kwam het nog weleens voor dat mijn medewerkers de pasjes thuis vergaten en dus niet het gebouw in konden. Om dit tegen te gaan, wilde ik keycords bestellen waar ze de pasjes aan konden hangen. Omdat een keycord gewoon om de nek gehangen kan worden, is het erg gemakkelijk om de pasjes aan een keycord mee te nemen. Ze kunnen het keycord gedurende de dag gewoon om houden, als een soort ketting, waardoor ze hun pasjes in ieder geval altijd bij zich hebben wanneer ze zich in of om het pand bevinden. Ik had even gezocht naar een webwinkel waar ik gemakkelijk mijn keycords bestellen kon. Het liefste wilde ik deze ook nog laten bedrukken met het logo van ons bedrijf erop. Na wat zoeken op internet ben ik uitgekomen bij dereklameshop.nl. Bij de reklameshop.nl kon ik gemakkelijk keycords bestellen tegen een lage prijs en ik kon deze ook nog eens laten bedrukken. Bij dereklameshop.nl kun je terecht voor verschillende producten: 

  • Aanstekers 
  • Usb-sticks 
  • Buttons 
  • Sleutelhangers 

Al deze producten zijn bij dereklameshop.nl tegen een lage prijs is grote hoeveelheden te bestellen en ze zijn ook te bedrukken. De spullen van dereklameshop.nl zijn dus uitstekend geschikt als promotiemateriaal of als geschenk. Ik besloot een heleboel keycords te laten bedrukken met ons logo erop. Dit heb ik via de site gemakkelijk kunnen realiseren. Ik kon zonder moeite het bestelproces doorlopen en kon voor een verrassend lage prijs een heleboel keycords bestellen. Deze werden de week daarop geleverd en het resultaat was prachtig. De keycords waren stevig en de print erop van ons logo zag er precies uit zoals ik het bedoeld had. Mijn medewerkers waren erg blij met de keycords. Sinds zij deze hebben, vergeet bijna niemand zijn pasje meer. 

Je kunt je keycord ook laten bedrukken 

Wil jij ook keycords bestellen voor je medewerkers? Bestel deze dan via https://www.dereklameshop.nl/giveaways/keycords-lanyards-en-toebehoren.html. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast kun je de keycords ook laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of het logo van je bedrijf. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook weggeven als geschenk aan je klanten, of deel je ze uit als promotiemateriaal. De mogelijkheden met een keycord zijn eindeloos. Bestel nu je keycords of andere producten en laat ze bedrukken via dereklameshop.