Waar moet u zijn voor professionele legionella monstername?

De zomer is weer in volle gang en dat betekent dat heel veel mensen op vakantie gaan. Voor grote instellingen betekent dit dat de gang van zaken een beetje anders dan normaal zal verlopen. Neem bijvoorbeeld ziekenhuizen. Heel veel mensen die in de zorg werken, nemen in de zomermaanden een vakantie op en dat betekent dat zij op hun werk anderen voor zich aan het werk zetten. Deze mensen zijn misschien niet heel goed op de hoogte van de gang van zaken en het kan dan gebeuren dat bepaalde watertappunten niet meer goed worden gebruikt. Voor veel mensen klinkt dit als een kleinigheid, maar de gevolgen van het niet gebruiken van een waterleiding, kunnen heel groot zijn. Het is namelijk zo dat wanneer u een leiding een tijd niet gebruikt, u het risico loopt om legionella op te lopen. Mocht u het gevoel hebben dat er iets niet in de haak is met uw waterleidingen, dan kunt u altijd een legionella monstername laten uitvoeren. Tijdens een legionella monstername wordt gekeken naar de bacteriën die eventueel in de leiding aanwezig zijn. Een legionella monstername is er altijd op gericht om goed te laten zien of uw leidingen besmet zijn of niet. Veel mensen denken dat het niet zoveel kwaad kan om leidingen een tijdje niet te gebruiken, maar juist in een ziekenhuis is de kans heel groot dat hier slachtoffers door vallen. Wij willen u daarom aanraden om bij tijd en wijle een legionella monstername te laten doen zodat u snel kunt zien waar u aan toe bent. Een legionella monstername kan u heel veel ellende besparen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Daar kunt u namelijk meer lezen over hoe wij voor een legionella monstername kunnen doen. U zult merken dat wanneer u met ons wilt werken, wij er alles aan zullen doen om u zo snel mogelijk te helpen. Wij snappen namelijk dat u geen maanden wilt wachten voordat u eindelijk een legionella monstername kunt doen. Vandaar dat wij u willen vragen om vandaag nog een afspraak met ons te maken zodat wij zo snel mogelijk een keer bij u langs kunnen komen. 

Wij helpen u ook na de legionella monstername

Wanneer u eenmaal bij ons een legionella monstername heeft laten doen, dan kan het zijn dat er daadwerkelijk legionella bij u gevonden wordt. Dit moet dan meteen worden aangepakt omdat een legionella monstername dan namelijk niet voldoende is. Wij kunnen u ook helpen om de legionella te bestrijden. Wij zullen de juiste middelen toepassen en uiteindelijk weer een legionella monstername uitvoeren zodat u zeker weet dat wij ons werk goed hebben uitgevoerd. 

Maak vandaag nog een afspraak 

Wij hopen u een indruk te hebben kunnen geven van onze manier van werken. Mocht u graag met ons in zee willen gaan, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken om:

  • Te lezen hoe wij te werk zullen gaan 
  • Te bekijken wat wij kunnen doen om legionella te bestrijden 
  • Een afspraak met ons in te plannen 

Kijk voor meer info even op biolab.nl.