Verzend uw producten met postdozen van Dozenlatenmaken.nl

Als bedrijf moet u geregeld producten per post versturen. Postdozen zijn echter niet overal te krijgen, maar is wel een geschikte en representatieve verpakking als u de producten naar klanten of zakenrelaties wilt versturen. Postdozen (fefco 0427) kunt u gemakkelijk en snel bestellen bij Dozenlatenmaken. U heeft de postdozen al tegen een schappelijk tarief. U kunt uw postdozen op maat al bestellen vanaf een hoogte van 25 mm, in een oplage van 50 stuks. De bedrukking van onze postdozen is ook mogelijk, zodat uw klanten en zakenrelaties precies weten van wie het pakket afkomt. Leest u daarom snel verder om te ontdekken wat de voordelen van onze dozen zijn en hoe u ze kunt bestellen.

Postdozen hebben grote voordelen ten opzichte van een gewone doos

Postdozen zijn dozen voor het gemakkelijk verzenden van producten naar klanten en zakenrelaties. Deze worden daarom ook wel verzenddozen of postpakketdozen genoemd. Daarnaast hebben postdozen grote voordelen:

  • U verstuurd uw producten veilig.
  • De dozen zijn sterk genoeg om het product te beschermen tijdens de verzending.
  • Er zijn ook platte postdozen, zodat het door de brievenbus past. Dit scheelt verzendkosten.

De postdozen zijn snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen. Ze hebben scharnierende bodemkleppen en een vaste sluitklep. Daarom profiteren vooral webshops van onze postdozen om hun producten te verzenden. De doos is ideaal voor platte dozen. Doordat wij in oplagens van 50 stuks verkopen, heeft u altijd voordelig de dozen in huis. De dozen zijn leverbaar in vrijwel ieder formaat en met enkele of dubbele golfkarton. Daarnaast is ook bedrukking mogelijk, zodat u uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan erop kwijt kunt. Zo weet iedere klant of zakenrelatie in een oogopslag dat het pakket van u afkomstig is. Wel willen wij u een tip meegeven: let erop dat de doos niet hoger wordt dan de lengte van de doos. Een gangbare maat is bijvoorbeeld 300 x 200 x 150 mm. U bestelt de dozen al vanaf een hoogte van 25 mm. Wilt u een doos bestellen die hoger is dan de lengte? Dan adviseren wij om een ander type doos te bestellen. Dit in verband met de veiligheid van uw producten.

Goedkope dozen met de beste kwaliteit

Dozenlatenmaken.nl is uw specialist op het gebied van dozen. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende maten en typen dozen, waardoor er voor ieder bedrijf wel iets tussen zit. Of u nou producten wilt verzenden naar klanten of zakenrelaties of de dozen voor een ander doeleind wilt gebruiken, wij kunnen de dozen op maat leveren. Dit doen wij tegen schappelijke tarieven en met een korte levertijd. Dit doen wij al sinds 1978, waardoor wij met onze jarenlange ervaring precies weten wat onze klanten van ons verwachten. Onze dozen kunnen zo goedkoop verkocht worden, doordat wij werken met de nieuwste machines, grote voorraden en hardwerkende collega’s. Wij garanderen u dat wij de goedkoopste van Nederland zijn en dat al onze dozen naar tevredenheid zijn. Wij hebben al vele klanten in de zakelijke wereld blij gemaakt met onze service en hopen dat ook bij u te kunnen realiseren. Wilt u eerst meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u vragen of behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.dozenlatenmaken.nl/. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Onze medewerkers komen, zodra uw gegevens bij ons binnen zijn, zo spoedig mogelijk bij u terug om uw vragen te beantwoorden. Begin gelijk met het bestellen van uw dozen en zorg dat uw producten veilig bij uw klanten en zakenrelaties aankomen.