Tapijtreiniging door een specialist?

De grondige reinigingsmethode van Cinco tapijt- en meubelreiniging verwijdert niet alleen vuil en stof, maar ook stofmijt en pollen zodat uw tapijt er niet alleen veel aantrekkelijker uit zal zien, maar ook nog eens veel gezonder voor u en uw familie is.

Tapijtreiniging door Cinco

Onderhoud is behoud. Dit geldt ook voor uw tapijt. Om uw tapijtinvestering te beschermen en de levensduur van uw tapijt te verlengen, hebt u naast een goed functionerende stofzuiger ook regelmatige tapijtreiniging en vlekverwijdering nodig. Een goed onderhouden tapijt gaat niet alleen veel langer mee maar u geniet er ook nog eens veel meer van, omdat u zich niet hoeft te ergeren aan die vuile loop of die vlek die er al zo lang inzit. Er zijn verschillende manieren om uw tapijt te laten reinigen. Veruit de grondigste manier is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct door middel van een vacuüm samen met het vuil opgezogen.

Naast tapijtreiniging kunt u bij Cinco ook terecht voor:

  • Vloerkleedreiniging
  • Meubelreiniging
  • Matrassenreiniging

Kies voor de optie impregneren en ze brengen na de tapijtreiniging een onzichtbare vuil afstotende beschermlaag aan op uw tapijt. Hierdoor is de vezel beschermd en zijn toekomstige vlekken gemakkelijk te verwijderen omdat deze niet helemaal in de vezel trekken. Voordelen hiervan zijn:

  • Het tapijt blijft langer mooi
  • Verlengt de levensduur
  • Toekomstige vlekken makkelijker verwijderd
  • Beter resultaat met stofzuigen

Cinco meubel- en tapijtreiniging

De missie van Cinco Cleaning is om de klant te verrassen met de service en het resultaat. Ze noemen dit intern “Cheerleaders maken”. En een Cheerleader is eigenlijk gewoon een blije klant. Daar worden ze zelf ook blij van. Maar hier houdt het niet op, Cheerleaders zijn ook blije medewerkers, partners en leveranciers.

Ze werken elke dag keihard aan het realiseren van dit doel. Elke dag worden er tientallen kleden afgeleverd en tapijt en meubels op locatie gereinigd en de klant staat daarbij altijd centraal. Ze willen hun klanten een onvergetelijke ervaring geven. Als ze hierbij een gezonde winst kunnen maken, dan kunnen ze ook Cheerleaders maken van de medewerkers, partners en leveranciers. Zo proberen ze een klein verschil te maken in deze wereld en iedereen met wie ze in aanraking komen een glimlach te bezorgen.

Cinco is gevestigd tussen de mooie groene weilanden en bossen van Drenthe in het plaatsje Havelte. Ze zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en stoffen meubels. Ze komen graag in hotels, kantoren, bedrijven en bij de mensen thuis voor de tapijtreiniging.

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat in 1989 is opgericht door Chris Blok met als doel het verbeteren van het binnenklimaat door het reinigen en onderhouden van tapijt en meubels. Inmiddels is de tweede generatie aan het roer met Willem Blok als Algemeen Directeur en Albert Blok als Operationeel Directeur.

Ondanks de vele jaren ervaring is Cinco een bedrijf dat bij de tijd blijft. Door te blijven leren en gebruik te maken en testen van nieuwe reinigingstechnieken zijn ze steeds in staat om tot betere resultaten te komen in minder tijd. Als één van de oudste leden van de Stichting Waarborg Tapijtreiniging wordt de kwaliteit nog steeds elk jaar getest zodat de klanten verzekerd zijn van een constante en hoge kwaliteit.