Presentatiemap drukken en je ideeën tot leven te brengen

Breng je presentatiemap van een gewoon niveau tot een extra speciaal. Onthoud dat kleine details je map kunnen verheffen tot een ongezien pronkstuk. Als je een eenvoudig logo hebt, kunt je het ontwerp embossen of debosseren. Deze eenvoudige handeling voegt een tijdloze klasse toe aan je presentatiemap die zeker indruk zal maken. De opties om je te onderscheiden van je concurrenten zijn eindeloos! Je besteed er beter genoeg tijd aan, want een goed ontworpen presentatiemap kan extra waarde toevoegen aan je bedrijfsliteratuur. In plaats van een rommelige bundel losse pagina’s, kan een map een extra niveau van professionaliteit, klasse en wenselijkheid toevoegen aan je bedrijf. Er wordt ons vaak de raad gegeven om een boek niet op basis van de omslag te beoordelen, maar in werkelijkheid is dit zelden het geval. Vooral in de competitieve zakenwereld. Als een presentatiemap drukken goed is gedaan, kan deze prachtige map je helpen om je boodschap in de juiste handen te krijgen. En met ongetwijfeld een groot aantal bedrijven in je buurt, helpen onderstaande tips voor presentatiemap drukken je om een map te maken die de kers op de taart is …

Houd een presentatiemap drukken simpel en duurzaam!

  • Een goed ontworpen presentatiemap drukken hoeft niet druk en gecompliceerd te zijn. Een eenvoudig logo of afbeelding kan meer effect hebben dan een veel te druk ontwerp. Je vestigt beter je aandacht op een eenvoudig ontwerp dat het bericht van je bedrijf snel en op een stijlvolle manier overbrengt.
  • De kans is groot dat je toegevoegde literatuur zwaar is, dus een eenvoudig ontwerp van je presentatiemap zal je toegevoegde pagina’s mooi complimenteren.
  • Als je eenmaal tevreden bent met je ontwerp, kan Print Select je adviseren over een presentatiemap drukken en hoe je ontwerp tot leven te brengen.
  • Verder is het ontwerp van je presentatiemap slechts de helft van de taak. Als je de verkeerde papiersoort voor je map kiest, loop je het risico het ontwerp te verpesten en uiteindelijk iets in handen te hebben dat je in verlegenheid brengt om aan je klanten te geven.
  • Een presentatiemap drukken moet duurzaam zijn. Het moet immers via de post nog steeds intact aankomen bij je klant. Het is daarom beter een dikkere papiersoort te gebruiken voor de omslag van je map.
  • Een presentatiemap drukken, doe je niet zonder zorgvuldig de omslag te kiezen. Deze moet stevig genoeg zijn, zodat het de toegevoegde pagina’s kan vasthouden.
  • Donkere kleuren voorkomen dat je mappen vies worden en kunnen daarom een aantrekkelijke optie zijn. Bovendien houd je ook beter rekening met gelamineerde afwerkingen, omdat deze beschermen tegen water en je map duurzaam kunnen maken. Houd er rekening mee dat gelamineerde afwerkingen kunnen krassen als je de presentatiemappen niet zorgvuldig opbergt.
  • Voor de gewenste papiersoort en afwerkingen, vraag een monsterbox aan op printselect.nl.

Steek uit boven de rest

Met zoveel mappen in omloop met hetzelfde ontwerpformaat, kan een presentatiemap drukken in een aangepast formaat een echt een wow-effect toevoegen aan je map. En dat is dan ook wat belangrijk is: opvallen tussen de massa! Print Select ondersteunt je graag bij al jouw wensen, de enige beperking is je verbeelding. Neem contact op om je presentatiemap te bespreken. Een presentatiemap drukken, is voor de meeste bedrijven een routineklus, maar dat betekent niet dat je hun voorbeeld moet volgen. Denk buiten de doos, zodat je je map en toegevoegde pagina’s als iets kunt beschouwen dat zich op een unieke manier onderscheidt van de rest. Landschap, vierkant, cirkelvormig of zelfs iets met dramatische plooien, Print Select heeft de expertise om je ideeën tot leven te brengen.