Hoe kun je gemakkelijk rooklucht verwijderen?

Af en toe thuis een sigaretje roken is geen ramp, maar mensen die zelf niet roken vinden het al gauw stinken. Deze rooklucht verwijderen is wel zo netjes als je bezoek krijgt of simpelweg niet wilt dat je gezinsleden last hebben van het feit dat jij rookt. Met een luchtreiniger van proairtech kun je de ruimte reinigen door de rooklucht te verwijderen. Dit slimme apparaat zuigt namelijk de lucht op die zich in de ruimte bevindt, filtert deze, en blaast vervolgens aan de andere zijde schone lucht uit. Het is een hele gemakkelijke manier om de lucht te reinigen, en dus geschikt voor bij je thuis. De luchtreinigers van proairtech worden dan ook niet alleen aan bedrijven verkocht, maar ook veel aan particulieren. Nu de schadelijke nadelen van roken steeds meer naar voren komen vinden steeds meer mensen het belangrijk dat hun huis schoon blijft, en hun gezinsleden geen last hebben van de rook. En als je perse niet naar buiten wilt om je dagelijkse sigaretje te roken dan kan zo’n luchtreiniger uitkomst bieden. Daarmee kun je eenvoudig de rooklucht verwijderen, waardoor je vrijwel niets meer merkt van het feit dat je een sigaret in de ruimte hebt gerookt. 

Hoe werkt rooklucht verwijderen?

Een luchtreiniger van proairtech werkt heel gemakkelijk en intuïtief. Deze apparaten zijn voorzien van een ionisator en koolstoffilter, en deze twee samen zijn uitermate geschikt om rooklucht te verwijderen. Enerzijds haalt de luchtreiniger de schadelijke deeltjes uit de lucht, anderzijds zorgt de ionisator ervoor dat de geur geneutraliseerd wordt. Het werkt dus tegelijkertijd op twee manieren. De schadelijke deeltjes kunnen de gezondheid van jou en je gezinsleden niet meer bereiken, en er heeft ook niemand meer last van de geur. De rooklucht verwijderen op deze manier is heel gemakkelijk en absoluut de investering waard. Want schone lucht betekent een gezonder leefklimaat. En zelfs als er niemand rookt in huis is het verstandig om een luchtreiniger te gebruiken. Gezonde lucht inademen heeft namelijk vele voordelen!

De voordelen van schone lucht inademen

Rooklucht verwijderen is natuurlijk goed voor de gezondheid, dat snapt iedereen. Maar wist je dat je ook als er binnenshuis niet wordt gerookt een luchtreiniger kunt inzetten voor je gezondheid? Schone lucht inademen heeft namelijk onder andere de volgende voordelen:

  • Je hebt minder last van hooikoorts
  • Je hebt minder last van je huisstofmijt-allergie
  • Je hebt minder last van astma
  • Je hebt minder last van schimmels

Dit is het gevolg van een vermindering van onder andere fijnstof in de lucht. Standaard bevinden zich allerlei schadelijke stofjes in de lucht die we inademen. Een aangezien we het grootste deel van ons leven thuis doorbrengen, is zowel rooklucht verwijderen als de lucht reinigen van fijnstof zeker aan te raden voor een goede gezondheid. Als je een gezinslid hebt die kampt met longklachten zoals astma of bronchitis, dan is een luchtreiniger een slimme investering voor dienst gezondheid. Medicijnen doen vaak meer kwaad dan goed, en schone lucht inademen is een eerste, hele logische stap bij het ondervinden van longklachten. Schimmels, fijnstof en rooklucht verwijderen doe je het beste met een luchtreiniger van proairtech. Deze zijn van goede kwaliteit en bovendien betaalbaar! Kijk op hun website voor meer informatie.