Een esta aanvragen gezin, hoe werkt het?

Wil je naar de Verenigde Staten reizen? Als u staatsburger bent van een van de 38 landen die deel uitmaken van de Visa Waiver-programma’s, kunt u online een ESTA-reisvergunning aanvragen via het elektronische systeem dat al enkele jaren bestaat. Sinds 2012 kunt u met een nieuwe functie een ESTA aanvragen voor groepen, zoals gezinnen. De applicatie voor een esta aanvragen gezin vereenvoudigt het algehele proces en bespaart ook kostbare tijd, zoals hieronder wordt uiteengezet. Een familiereis naar Amerika heeft het potentieel om een ​​gedenkwaardige ervaring te zijn en een esta aanvragen gezin is net zo eenvoudig als wanneer een enkele reiziger het proces doorloopt. De esta aanvragen gezin is een gebruiksvriendelijk online document. Gezinnen die minder dan 90 dagen naar de Verenigde Staten willen reizen en onderdanen zijn van een van de Visa Waiver Program-landen kunnen zich rechtstreeks online aanmelden voor een ESTA en dus gemakkelijk en senl hun reisvergunning ontvangen. Om tijd te besparen tijdens het aanvraagproces, moeten reizigers een speciale website-functie gebruiken om meerdere autorisaties tegelijkertijd aan te vragen. De tool biedt gebruikers ook de mogelijkheid om informatie in één applicatie te centraliseren. Zo kunt u dus een ESTA-aanvraag indienen voor het hele gezin. Bij een ​​esta aanvragen gezin, heeft de aanvrager alleen de informatie voor elk individueel familielid nodig, inclusief paspoortnummers, geboortedata, adressen, enz. De kosten van een ESTA-gezinsapplicatie zijn hetzelfde als wanneer elk gezinslid individueel een aanvraag indient. Er is geen specifieke korting voor gezinnen of groepen. Vergeet niet dat deze functie ook kan worden gebruikt door groepen vrienden die samen een reis plannen. Een ESTA-groepsaanvraag verloopt op dezelfde manier als een gezinsapplicatie.

De te volgen stappen bij een esta aanvragen gezin

De stappen bij een ​​esta aanvragen gezin, zijn vergelijkbaar met de stappen die nodig zijn om een ​​enkele ESTA te krijgen. Het belangrijkste verschil is dat de persoon die de ESTA-gezinsaanvraag voltooit, alle details moet hebben van de familieleden die naar Amerika reizen. Hoe een esta aanvragen gezin?

  • Ga naar het ESTA-aanvraagformulier en kies de gecombineerde groepsoptie. Houd er rekening mee dat u de gegevens van elk gezinslid moet invullen. U of de persoon die de ESTA aanvraagt, moet ook alle vragen beantwoorden. Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ESTA-reisvergunning.
  • Met succes een esta aanvragen gezin, doet u door ervoor te zorgen dat elk familielid een geldig biometrisch paspoort heeft. Alle paspoorten moeten de minimale geldigheid hebben die de Amerikaanse immigratiedienst nodig heeft. Zorg ervoor dat iedereen van het gezin in aanmerking komt voor een ESTA. Er zijn veel nationaliteiten die een ander type visum moeten aanvragen om naar de Verenigde Staten te reizen.
  • Na het voltooien van een esta gezin aanvragen, moet u uiteraard de ESTA betalen. Dit kan met een creditcard of bankpas.
  • Wanneer de ESTA voor het volledige gezin is ingediend, zal het systeem de aanvraag verwerken. Op het moment dat de ESTA voor het gezin is goedgekeurd, kunt u zorgeloos met het gezin naar de Verenigde Staten reizen.

Het voordeel van de ESTA online aanvragen

Een esta aanvragen gezin via de applicatie van ESTA USA is een echt pluspunt als het gaat om het verwerkingsproces. Als reiziger bespaart u tijd en kunt u de applicaties gemakkelijker beheren. Het is zelfs voordeliger als u van plan bent om met vrienden of in een groep te reizen. Na het ontvangen van uw ESTA-reisvergunning, is het enige dat overblijft, dromen over uw reis en alle dingen die u tijdens uw reis naar de Verenigde Staten zult ontdekken! Surf naar de pagina esta-aanvragen.com en vraag uw ESTA vandaag nog aan!