Bomen kopen voor in de tuin

Vorige maand ben ik samen met mijn vrouw en onze dochter verhuisd naar ons nieuwe huis. Hiervoor woonden we in een leuk klein huisje in het centrum, maar we wilden graag een groter huis met een tuin. We hopen in de toekomst nog een kind te krijgen en dan is het fijn dat we alvast wat groter wonen. Ik wilde ook graag een grote tuin. Niet alleen omdat dit fijn is voor de kinderen, maar ook omdat ik veel goede herinneringen heb aan de tuin van mijn opa en oma. Toen ik klein was pasten mijn opa en oma vaak op mij en mijn broer. Ze hadden een mooi huis met een grote tuin. Wij speelden vaak in de tuin met de hond en ik heb daar nog steeds veel goede herinneringen aan. In de tuin stonden verschillende appel- en perenbomen. Wij klommen vaak in de bomen en plukten het fruit. Ik kan mij herinneren dat soms de schuur vol stond met appels en peren die van de bomen waren gevallen. Mijn oma maakte daar dan appelmoes, appeltaart en gestoofde peertjes van. Dit zijn het soort herinneringen waarvan ik hoop dat mijn kinderen later ook hebben, daarom wilde ik graag bomen kopen voor in de tuin. De tuin van het nieuwe huis is lekker groot en had alleen een grasveld. Er was genoeg ruimte om verschillende bomen te planten. In overleg met mijn vrouw wilden we vier bomen kopen, twee appel- en twee perenbomen.

Bomen kopen via Bomenweb.com

Ik ging eerst langs bij een tuincentrum in de buurt om te kijken of ik hier bomen kon kopen. Bij het tuincentrum hadden ze een groot aanbod aan verschillende bomen, maar ik vond de bomen erg duur. De bomen die ze verkochten waren allemaal erg groot, waardoor ik ze ook niet zelf mee kon nemen, maar ze bezorgt moesten worden. Ik vond de bomen al duur, maar met de bezorgkosten en het planten, zou het nog veel duurder worden. De aankoop van het nieuwe huis en de verhuizing waren erg duur, ik wist dat mijn vrouw niet wilde dat ik dure bomen zou kopen. Ik vroeg of ze geen kleinere en goedkopere bomen hadden, maar daar konden ze tijdelijk niet mee helpen. Ik was nog steeds van plan om bomen te kopen en ging naar een ander tuincentrum, maar helaas hadden ze hier geen fruitbomen. Thuis besloot ik om online naar fruitbomen te zoeken en ik kwam uit bij bomenweb.com. Hier hadden ze veel verschillende soorten bomen en ook de fruitbomen die ik zocht. Ik zag dat ze diverse  voordelige bomen hadden en ik besloot om er vier te kopen.    

Een goede prijs en goede service

De bomen die ik gekocht had bij Bomenweb waren erg voordelig. De bomen waren nog niet zo groot, maar dat had ook veel voordelen. Hierdoor konden we ze gemakkelijk zelf planten en konden we mooi zien hoe ze over de jaren zouden groeien. We moesten wel bezorgkosten betalen, maar die vielen erg mee. We kregen netjes een mailtje over de levering en een paar dagen later stonden ze voor de deur. De vier kleine bomen zagen er erg mooi uit en ik wist al meteen waar ik ze zou planten. Door bomen te kopen bij bomenweb.com heb ik niet alleen veel geld bespaard, maar nu ook vier mooie bomen in de tuin. Bomen kopen via bomenweb.com is een aanrader

  • Ze hebben keuze uit veel verschillende bomen
  • Je kan de bomen ophalen, of ze kunnen geleverd worden
  • De bomen zijn een stuk voordeliger dan bij een tuincentrum
  • De bomen zien er erg mooi uit