Bent u opzoek naar een spijlenhekwerk?

Bent u opzoek naar een spijlenhekwerk? Dan bent u bij Tasche Staalbouw aan het goede adres. Tasche Staalbouw is een familiebedrijf dat al 75 jaar lang actief is in de staalbouw en de stallen inrichting. Het bedrijf heeft zich jarenlang ingezet op het gebied van klantgericht werken. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 55 werknemers in diverse bedrijfstakken. Zo heeft Tasche Staalbouw zich gespecialiseerd in drie onderdelen:

  • Tasche Staalbouw
  • Tasche Stalen Trappen
  • Landbouwmechanisatie

Dit is een landelijk opererend middelgroot bedrijf. Dit bedrijf is gespecialiseerd in produceren en monteren van staalconstructie. Deze constructies worden door middel van een 3D model ontworpen en geproduceerd. Daarnaast is de landbouwmechanisatie en stalinrichting al 50 jaar lang gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van landbouwmachines en tractoren, maar ook het verzorgen van complete stal inrichtingen. 

Spijlenhekwerk

Bij Tasche Stalen Trappen kunt u terecht voor spijlenhekwerk en op maat gemaakte trappen. Het spijlenhekwerk kan op wens van de klant gemaakt worden. Zo ontwerpt, produceert en levert het bedrijf spijlenhekwerk, en trappen met de architect en opdrachtgever. Zo worden de trappen en het spijlenhekwerk  geproduceerd en ontworpen op basis van een 3D tekening. Zo kan een spijlenhekwerk variëren van eenvoudig stalen industriële trappen tot moderne interieur trappen. Voor het spijlenhekwerk kunt u kiezen uit materialen zoals:

  • Hout
  • RVS
  • Glas

Door te kiezen uit materialen krijgt het spijlenhekwerk een eigen uitstraling. De klanten waarderen de deskundigheid, kwaliteit en flexibiliteit op het gebied van spijlenhekwerk. Zo is het bedrijf actief op nationaal en internationaal gebied als het gaat om spijlenhekwerk. Het bedrijf is door jarenlange inzet en klantgerichtheid uitgegroeid tot een gerenommeerd trappen-bedrijf. 

Werkzaamheden

Het onderdeel Tasche Staalbouw is een landelijk middelgroot staalbouwbedrijf wat gespecialiseerd is in produceren en monteren van staalconstructies zoals bedrijfshallen, veestallen, utiliteitsbouw en woningbouw. Het Tasche Staalbouw bedrijf heeft een modern maar ook geautomatiseerd machinepark waardoor een snelle en nauwkeurige productie mogelijk is. Daarnaast kunt u bij het bedrijf terecht voor de complexe werken. Het bedrijf heeft een vlakke organisatie met korte lijnen waardoor het snel en flexibel kan handelen bij nieuwe marktontwikkelingen. De montagewerkzaamheden worden door VCA-gecertificeerde montagemedewerkers verricht. Daarnaast staat het bedrijf bekend om een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het onderdeel Tasche Landbouwmechanisatie en stalinrichting waar het bedrijf al 50 jaar in gespecialiseerd is. Daarnaast gaat het ook om verkoop en onderhoud van landbouwmachines en tractoren.  U kunt ook bij het bedrijf terecht voor een complete stal inrichting voor melkvee- en jongvee stallen. Daarnaast kunt u terecht voor op maat gemaakte hekwerken. De opmaat gemaakte hekwerken worden in overleg met de klant ontworpen en door vakkundige medewerkers gefabriceerd. De werkplaats is modern ingericht met een onderdelen magazijn. Zo worden klanten in de wijde omtrek bediend. Daarnaast is het bedrijf een dealer van diverse merken. 

Wanneer u meer wilt meten over de mogelijkheden of een op maat gemaakt product wilt laten maken dan kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. De medewerkers staan u graag te woord om u te helpen met het vinden naar de juiste oplossing voor het bedrijf. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op de website voor meer informatie.