Ben je op zoek naar rubberboten? 

Als je op zoek bent naar rubberboten ben je bij Bootman aan het juiste adres. Zij verkopen er namelijk rubberboten in verschillende soorten en maten. Naast rubberboten hebben zij ook een ruim assortiment aan accessoires en andere benodigdheden voor de watersport. 

Rubberboten koop je bij Bootman 

Voor rubberboten moet je dus bij Bootman zijn. Bij de aanschaf van een rubberboot zijn er een heleboel dingen waar je rekening mee moet houden. Zo zijn er namelijk verschillende soorten rubberboten die elk hun eigen doel hebben, maar ook bijbehorende voordelen en nadelen. Ik wilde laatst dus ook een rubberboot voor mijn kinderen kopen. Wij wonen in Venlo met uitzicht op de Maas en mijn kinderen wilden al een lange tijd een rubberboot om in de zomer mee over de Maas te varen. Nu ben ik niet iemand die mijn kinderen graag iets verbiedt, maar van rubberboten heb ik totaal geen verstand. Het lijkt me dan ook iets dat vrij gevaarlijk kan zijn als je niet goed weet hoe je ermee om moet gaan. Ik besloot om daarom eerst wat onderzoek te doen voordat ik overging tot de aankoop van zo’n rubberboot. Gelukkig heeft mijn broer ook een rubberboot waarmee hij op vakantie gaat en regelmatig mee vaart. Hij kon mij al het een en ander vertellen over het aanschaffen van een rubberboot en hoe je deze veilig dient te gebruiken. Hij raadde mij aan om eens een kijkje te nemen bij Bootman. Hij had zijn eigen rubberboot ook bij Bootman gekocht en hij was er zeer tevreden over. Bootman is een specialist op het gebied van watersport en met name rubberboten. Je kunt bij Bootman terecht voor onder andere: 

  • Boten 
  • Buitenboordmotoren 
  • Kano’s en Boards 
  • Accessoires 
  • Onderdelen 
  • Rubberboot reparaties 

Ik besloot op advies van mijn broer dus een kijkje te nemen bij Bootman. Via https://www.rubberbootshop.nl/ kon ik het volledige assortiment bekijken. Op de webshop zag ik al gauw door de bomen het bos niet meer. Er waren zo ontzettend veel verschillende merken en soorten boten dat ik niet goed wist waar ik het zoeken moest. Ik dacht even een simpele rubberboot voor mijn kinderen te kunnen kopen, maar dat bleek toch ingewikkelder dan gedacht. Ik besloot daarop contact op te nemen met de klantenservice van Bootman. Ik was ervan overtuigd dat zij mij wel verder moesten kunnen helpen. Ik belde de klantenservice en vroeg naar een productspecialist. De vriendelijke jongeman wilde mij erg graag helpen en vroeg mij waar ik naar op zoek was. Ik gaf hem aan dat ik op zoek was naar een rubberboot voor mijn kinderen. Wij wonen aan de Maas en mijn kinderen willen graag in de zomer met een rubberboot het water op. Ik vertelde hem tevens dat niemand van ons ervaring had met het varen in een rubberboot. De jongeman vertelde mij dat zij een aantal boten in het assortiment hadden die perfect geschikt zijn voor kinderen en mensen met weinig tot geen ervaring in een rubberboot. Hij mailde mij een link naar de betreffende boot op de website en deze besloot ik meteen aan te schaffen. De boot was ontzettend betaalbaar en werd daarnaast ook nog eens snel thuisbezorgd. 

Bestel je rubberboot online bij Bootman 

De nieuwe rubberboot is inmiddels al meerdere malen het water op geweest. Mijn kinderen zijn er dol op en kunnen nu zelfs al zelfstandig varen. De boot is van goede kwaliteit en is, zoals de productspecialist van Bootman al had aangegeven, perfect voor mijn kinderen. Als jij nu ook op zoek bent naar rubberboten, bestel deze dan online bij Bootman.