Wij zijn overgestapt op kozijnen van kunststof

Ons huis moest al jaren grondig verbouwd worden, maar wij hadden niet de financiële middelen om dit te bewerkstelligen. Toen wij vorig jaar een flinke bonus hadden gekregen op ons werk, hebben wij dit geld gestoken in de aanschaf van kozijnen van kunststof. Wij hadden al heel lang de wens om kozijnen van kunststof aan te schaffen omdat ons huis heel veel ramen heeft en dat vraagt dus iedere paar jaar weer om heel veel onderhoud. Wij hebben echter beide een hekel aan schilderen en dus wilden wij graag kozijnen van kunststof laten aanbrengen. Het probleem was echter wel dat wij een heel mooi oud huis hebben en vandaar dat wij niet heel duidelijk plastic kozijnen wilden laten installeren. Wij hebben daarom gekeken of het vandaag de dag mogelijk zou zijn om kozijnen van kunststof te kopen die eruit zagen alsof ze van hout waren. Dat bleek heel goed mogelijk te zijn en daar waren wij erg blij om. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden waar wij deze kozijnen van kunststof het beste konden aanschaffen. Er zijn in Nederland heel veel bedrijven die kozijnen van kunststof aanbieden, maar wij wilden er graag zeker van zijn dat wij een goede deal zouden sluiten, dus hebben wij grondig onderzoek gedaan. Wij kwamen al heel snel terecht bij de mensen van Benitech.nl. Deze site sprak ons heel erg aan omdat je hier heel veel informatie kunt krijgen over kozijnen van kunststof. Wij lazen wat dit bedrijf allemaal te bieden heeft en het was voor ons al heel snel duidelijk dat dit de firma was waar wij zaken mee wilden gaan doen. Wij hebben daarom contact opgenomen met deze mensen en zij hebben ons verteld dat zij graag een keer langs wilden komen om de oude kozijnen te bekijken. Dat was natuurlijk geen enkel probleem en wij hebben hen daarom al binnen een paar dagen ontvangen.

Onze kozijnen van kunststof zijn niet van hout te onderscheiden

Toen wij eenmaal in kaart hadden gebracht wat allemaal nodig was voor het plaatsen van de kozijnen van kunststof, zijn de mensen van Benitech.nl aan de slag gegaan om alles goed voor te bereiden. Dat leidde ertoe dat wij al binnen een paar weken bericht kregen dat onze kozijnen van kunststof klaar waren om geïnstalleerd te worden. Wij hebben toen onze woonkamer vrijgemaakt zodat de mensen van dit bedrijf direct goed aan de slag konden gaan. Wij waren zeer onder de indruk van het feit dat alle ramen binnen een dag geplaatst konden worden. Dat hadden wij eerlijk gezegd niet verwacht. Wij zijn daarom erg enthousiast over dit bedrijf. Mocht u ook graag willen overstappen op kunststof kozijnen, dan kunt u bij dit bedrijf altijd goed terecht. Wij hebben hier kozijnen gekocht die bijna niet van hout te onderscheiden zijn. U hoeft dus zeker niet bang te zijn dat u hier kozijnen koopt die van plastic gemaakt zijn. Wij genieten sinds de kozijnen geplaatst zijn, nog iedere dag van onze nieuwe ramen.

Wij zijn van al het onderhoud af

Waar wij heel erg blij mee zijn, is dat wij nu niet meer iedere zomer al onze kozijnen hoeven te schilderen. Deze zijn namelijk altijd in goede staat en dat is heel erg prettig. Kortom:

  • wij kochten hier heel goede kozijnen
  • de kozijnen zijn heel goed geïnstalleerd
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten over de mogelijkheden van Benitech.nl? Kijk dan vandaag nog even op de site van dit bedrijf om te zien wat wij allemaal aanbieden.