Voedingsadvies in Waalwijk bij Feel Well

Ik ben Renee en ik was vele jaren aan het klungelen met mijn dieet. Vanzelfsprekend was ik ook aan het klungelen met mijn dieet omdat ik graag wat gewicht wilde verliezen en me beter wilde voelen. De kilo’s gingen er soms vanaf maar kwamen er vaak ook snel weer aan en dat werd ik na verloop van tijd wel echt beu. Ik woon in Waalwijk en een vriendin van me wist me te vertellen dat ik voor voedingsadvies in Waalwijk terecht kon bij feelwell. Ik heb toen uiteindelijk contact opgenomen omdat ik toch wel het idee had dat het een goed idee was om contact op te nemen. Voedingsadvies in Waalwijk vragen aan iemand, voelde voor mij toch een beetje als falen. Ik ben namelijk iemand die het allemaal graag zelf wil doen. Ik wil liever niet te veel aan andere vragen. Maar naar verloop van tijd liep ik toch wel tegen mijn eigen beperkingen aan en da zorgde er voor dat ik toch in actie kwam en uitreikte voor voedingsadvies in Waalwijk. Uiteindelijk was het helemaal niet moeilijk om voedingsadvies in Waalwijk aan te vragen. Het was gewoon belangrijk dat ik het deed om over mijn eigen drempel heen te stappen en gewoon eens te kijken wat voedingsadvies in Waalwijk me op kon leveren. De voordelen van uitreiken voor advies waren talrijk en vooral meer dan ik aanvankelijk had gedacht. Dat was wel het leukste aan mijn ervaring, dat het me veel meer opleverde dan ik van te voren had durven denken en dromen. Een aantal voordelen van voedingsadvies in Waalwijk die ik heb ondervonden door contact op te nemen met dit bedrijf: 

  • Voedingsadvies hielp me om meer inzicht te krijgen in mijn situatie;
  • Ik leerde beter te begrijpen welke fouten ik soms maakte;
  • Ik voelde me minder onzeker en kreeg weer plezier in eten. 

Voedingsadvies in Waalwijk; beter weten wat je eet

Uitreiken voor voedingsadvies in Waalwijk was een goed idee voor mij omdat ik voor die tijd heel veel fouten maakte op het gebied van voeding. Een van die fouten was bijvoorbeeld dat ik heel veel fruit at. Ik dacht altijd dat fruit helemaal prima was en dat ik daar lekker net zo veel van kon eten als ik wilde. Natuurlijk is fruit ook gezond maar als je heel veel fruit eet, krijg je wel heel erg veel suikers binnen en daar word je evengoed hartstikke dik van. Ik leerde door voedingsadvies in Waalwijk veel beter inzicht te krijgen in wat ik wel en niet moest doen op het gebied van voeding. Voedingsadvies in Waalwijk leidde er zo toe dat ik langzaam maar zeker gewicht begon te verliezen en op een gewicht kwam dat beter bij mijn lichaam paste. Daarvoor ben ik heel erg dankbaar. 

Een betere relatie met voeding

Ik heb inmiddels een betere relatie met voeding. Dat is zo op een natuurlijke manier gegroeid. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om een deskundige om advies te vragen. Doordat ik nu op een gezond gewicht ben, voel ik me veel beter en dat is voor mij heel erg belangrijk. Ik merk dan ook dat ik veel meer energie heb en op een dag veel meer aankan. Dat is heel erg fijn en voor mij ook erg belangrijk omdat ik me beter kan concentreren. Het heeft dan ook op alle vlakken van mijn leven invloed. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en voor de manier waarop ik me nu voel.