Protexx behandeling voor uw meubels?

Bij het kopen van een fijne bank, een relaxte fauteuil of een stijlvolle poef, zijn er verschillende dingen die mensen mee laten wegen in hun keuze. Natuurlijk moet de kleur bij het interieur passen, de vorm perfect zijn en moet het meubel comfortabel zijn en lekker zitten. Daar zijn mensen vaak snel uit. Een lastiger punt is de bekleding. Hoewel sommige mensen een stoffen meubel het allermooist vinden, hebben ze een huishouden waarin de kans op vlekken groot is. Kinderen of huisdieren maken snel vlekken op die nieuwe bank en dat is erg zonde van het geld. Noodgedwongen denken mensen te moeten uitwijken naar een bank van leer of kunststof, omdat deze nu eenmaal makkelijker schoon te maken zijn. Jammer, want een stoffen bank zit vaak zo comfortabel. Herkenbaar? Niet voor mensen die op de hoogte zijn van de mogelijkheden van een Protexx behandeling. Met deze behandeling zijn de hiervoor geschetste problemen verleden tijd.

Wat doet Protexx?

Protexx is een behandeling die je kunt laten uitvoeren op allerlei verschillende meubels. De stoffen bekleding van deze meubels wordt met de behandeling beschermd tegen vlekken van buitenaf. Mors je een vloeistof op de bank, dan is dat geen enkel probleem wanneer je meubel deze behandeling heeft ondergaan. Wat doet het nu precies? De behandeling met Protexx vormt een laagje op de stof van het meubel. Dit laagje wordt door op het stoffen meubelstuk gespoten. Hierdoor wordt het meubel:

  • Waterafstotend
  • Langer schoon
  • Vlekwerend

Een meubelstuk dat behandeld is met Protexx neemt vloeistoffen niet op, waardoor geen vlekken ontstaan. Een gemorste vloeistof blijft op het laagje liggen, net zoals bij een regenjas. Zo is de vlek makkelijk te verwijderen en zie je er in de meeste gevallen niets meer van terug. Zelfs bij moeilijk te verwijderen vlekken, zoals koffie of wijn. Zo kun je extra lang genieten van een mooie, vlekvrije en schone bank.

Protexx op uw meubels

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van een Protexx behandeling? Kies dan voor zekerheid. Er bestaan mogelijkheden om zelf beschermingssetjes aan te schaffen als u een nieuw meubel koopt, maar dit levert vaak een hoop extra gedoe op. Zekerheid dat de behandeling goed is uitgevoerd heb je niet altijd nadat je je meubel zelf hebt behandeld met een waterafstotend of vlekkenwerend middel. En is het niet goed uitgevoerd, dan bestaat alsnog de kans dat een vlek maakt die u er zelf niet meer uitkrijgt. Ga daarom voor uw nieuwe meubelen naar een winkel die deze nuttige behandeling aanbiedt bij de door u gekochte meubelen. Deze mogelijkheid is er bij officieel Protexx dealers. Smellink Wonen+ Design bijvoorbeeld, heeft ervaring in het uitvoeren van deze behandeling en voert deze ook graag voor u uit! Een professional behandelt uw meubelstuk dan met de juiste apparatuur. Het fijne is dat u hier ook een garantie krijgt: Krijgt u een vlek niet uit de stof? Dan komt een professionele reiniger de vlek kosteloos verwijderen uit de bekleding van uw meubelstuk. Dat is nog eens een mooie zekerheid!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Protexx? Neem dan contact op met Smellink Wonen+Design. Of kijk op www.smellink-wonen.nlvoor de mogelijkheden.

Lees meer…