Naar een privé wellness in Noord-Holland

Deze zaterdag had ik mijn vriendin meegenomen naar een privé wellness in Noord-Holland. We hebben de laatste maanden bijna geen tijd meer voor elkaar gehad en ik vond dat het tijd werd om weer wat leuks te doen. Ik heb een veeleisende baan en werk vaak 50 uur per week. Mijn vriendin werkt drie dagen in de week, maar is ook veel samen met onze kleine kinderen. We hebben hier bewust voor gekozen. Zij wilde graag wat minder werken en meer tijd besteden aan de kinderen, dat kon omdat ik een goede maar drukke baan heb. Ik vind het soms wel jammer dat ik onze kinderen minder zie, maar hoop op deze manier onze toekomst veilig te stellen. Als ik thuis kom, dan besteed ik eerst nog wat tijd met de kinderen voordat zij naar bed gaan, daarna lees ik vaak nog wat rapporten, of andere dingen voor werk. Zaterdag gaan we altijd wat leuks doen met het gezin, of bezoeken we familie en op zondag bereid ik al wat werk voor en ga ik sporten. Voor veel koppels zou deze opzet niet werken, maar mijn vriendin en ik zijn gelukkig op deze manier. Het was echter wel een tijdje geleden dat we met ze tweeën op stap waren gegaan en daarom wilden we nu naar een privé wellness in Noord-Holland. Mijn vriendin is hier dol op en voor mij is het ook een goede manier om te ontspannen. Het fijne van een privé wellness in Noord Holland is dat je geen rekening hoeft te houden met andere mensen. We kunnen samen overal gebruik van maken en je hebt geen andere mensen die bijvoorbeeld in de sauna zitten. We kunnen hierdoor lekker alles vergeten en zijn alleen met ze tweeën.   

En privé wellness in Noord-Holland geboekt op spa1001.nl

De laatste paar keren dat we naar een privé wellness in Noord-Holland waren gegaan, gingen we naar dezelfde spa. Deze keer wilden we graag een andere spa uitproberen. Op mijn werk hoorde ik van een collega dat de Spa 1001 een erg goede locatie is en dat hij en zijn vrouw er erg genoten van hadden. Hij weet dat mijn vriendin en ik ook soms naar een spa gaan en raadde ons aan om te gaan. We bezochten de website spa1001.nl om de spa te bekijken en om een afspraak te maken. De website van Spa 1001 vonden wij er erg goed uitzien en de vele verschillende faciliteiten zagen er mooi uit op de foto’s. We zagen dat er onder andere een sauna, stoomcabine en een jacuzzi was. Via de website konden we voor deze zaterdag een reservering maken bij deze privé wellness in Noord-Holland. Ik had aan mijn ouders gevraagd of zij op de kinderen wilden passen en gelukkig vonden ze dat geen probleem. In de ochtend brachten we de kinderen bij mijn ouders en we konden ze later op de dag ophalen. Daarna reden we naar Amsterdam om de spa te bezoeken.

Een mooie spa in Amsterdam

De privé wellness in Noord-Holland van Spa 1001 zag er erg mooi uit en we kwamen volledig tot rust. De verschillende faciliteiten waren erg goed en we vonden het fijn dat we niets hoefden te delen met anderen. Mijn collega had gelijk, de privé wellness in Noord-Holland van Spa 1001 is een goede spa.

  • Je hoeft de spa niet met andere mensen te delen
  • Er zijn veel verschillende faciliteiten van goede kwaliteit
  • Via de website konden we gemakkelijk een afspraak maken
  • Mijn vriendin en ik konden hier heerlijk relaxen