Motorrijles in Delft nemen

Ik woon ongeveer 40 kilometer van mijn werk en heb vaak in de morgen met een file te maken. Ik nam altijd de auto naar mijn werk, maar ik was door de file veel reistijd kwijt. Ik wilde niet verhuizen en ik ben dol op mijn baan, daarom besloot ik om motorrijles in Delft te nemen. Ik hoorde goede verhalen over Rijschool Delfin en besloot daarom om daar rijlessen te volgen. Ik heb een leuke baan bij een marketingadviesbureau en ga met veel plezier naar mijn werk. Ik heb daar een goede functie en krijg een goed salaris, daarnaast werk ik in een leuke team. Mijn werk is ongeveer 40 kilometer van waar ik woon en dat zou geen probleem moeten zijn. Echter sta ik bijna elke dag in de file en hierdoor heb ik veel reistijd. Ik heb zowel file in de ochtend en wanneer ik terug naar huis ga en zit hierdoor minimaal  2,5 uur in de auto voor een kleine afstand. Ik heb geprobeerd om vroeger en later naar mijn werk te gaan, maar ook dan sta ik in de file. Alleen als ik erg vroeg vertrek, dan is de file minder, maar dan is nog niemand op kantoor en kan ik niet zo veel doen. Ik ben al een aantal maanden over motorrijles in Delft aan het nadenken, want met een motor ben ik veel sneller op mijn werk. Ik was echter erg aan het twijfelen, want een motor is minder veilig dan een auto en als je een ongeluk hebt, dan kunnen de verwondingen ernstig zijn. Ik besloot om een vriend om advies te vragen, hij rijdt al een paar jaar op een motor en ik wilde graag zijn ervaring horen. Hij was erg positief over motorrijden en raadde mij aan om motorrijles in Delft te nemen.

Motorrijles in Delft bij Rijschool Delfin

Ik besloot om mij wat meer te verdiepen in motorrijlessen en zocht naar rijscholen in de buurt. Ik wilde graag een rijschool met veel ervaring, goede instructeurs en een goede prijs betalen voor motorrijles in Delft. Ik vond een aantal rijscholen en was direct onder de indruk van Rijschool Delfin. Bij deze rijschool kon ik zeer voordelig een proefles volgen, krijg je een vaste instructeur en zou ik na mijn werk les kunnen nemen. Bovendien heeft de rijschool heeft een zeer hoog slagingspercentage. Na een leuke proefles, besloot ik om hier motorrijles in Delft te volgen.

Geslaagd voor mijn motorrijbewijs

Ondertussen ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs en ik ben zeer te spreken over RijschoolDelfin.nl. Elke motorrijles in Delft kreeg ik meer zelfvertrouwen en leerde ik nieuwe dingen. De instructeur was erg vriendelijk en had goed door waar ik aan toe was. Ik kreeg veel goede feedback en adviezen en kon snel beginnen met afrijden. Voor motorrijles in Delft kan ik Rijschool Delfin aanraden.

  • Je kan voordelig een proefles volgen
  • Je krijgt een vaste instructeur voor alle lessen
  • Ik had een goede en vriendelijke instructeur
  • Het is mogelijk om lessen in het weekend en in de avonden te nemen
  • Ik slaagde snel voor mijn motorrijbewijs