Kom eens wassen in de wasserette van Arnhem

Een wasmachine is niet voor iedereen weggelegd. Studeert u bijvoorbeeld in deze stad of in de studentenstad Nijmegen? En woont u in de hoofdstad van Gelderland? Dan hebt u in uw studentenkamertje vast en zeker geen plek voor een wasmachine. Als uw medebewoners liever niet een dergelijk apparaat in de hal of badkamer willen hebben, niet mee willen betalen of als er simpelweg geen plaats in huis is dan zult u een wasserette in Arnhem maar al te goed kunnen gebruiken. U wilt niet continu afhankelijk zijn van uw ouders. Daarnaast wonen uw ouders hier misschien niet eens. U hebt geen zin om uw was continu in de trein mee te nemen, het halve land door. Kijkt u eens op de website van de wasserette in Arnhem die in dit geval voor u klaar staat! Kijk maar op wastowasserettearnhem en verbaas u over de scherpe prijzen. U zult zien dat het eens schijntje is om uw was te wassen bij onze wasserette in Arnhem. Dat weegt absoluut op tegen de aanschaf van een dure wasmachine. Aan de ene kant overweegt u wellicht al een tijdje om een dergelijke machine te kopen terwijl u aan de andere kant geen genoegen wilt nemen met een inferieur merk en model. Een tweedehands apparaat aanschaffen is als student misschien nog te overwegen, maar als u kinderen hebt dan is dat andere koek. U hebt al genoeg kostenposten dus u wilt niet te maken krijgen met een kapotte wasmachine. De kans op verkalking of een gebroken aandrijfriem is bij de aanschaf van een tweedehands machine erg groot. Voorkom dergelijke problemen en breng uw was in de toekomst bij deze wasserette in Arnhem langs.

Deze wasserette in Arnhem biedt u scherpe tarieven

In onze wasserette in Arnhem hoeft u zich geen zorgen te maken over kapot apparatuur. Ten eerste onderhouden we alle machines vanzelfsprekend zelf en ten tweede bent u bij een mankement natuurlijk niet aansprakelijk. Wat wij bieden is overigens een totaalservice. Dat betekent niet alleen dat u niet zelf hoeft te wassen, het is namelijk zelfs mogelijk om al uw was iedere week op een afgesproken tijdstip af te halen en terug te brengen. Schoon, gewassen, gestoomd en zelfs gerepareerd als dat gewenst is. Deze wasserette in Arnhem is zowel voor particulieren die een grote gezinswas willen uitbesteden een ware uitkomst als ook voor veel grotere opdrachten. Zo staan wij ook klaar voor:

  • Iedere horecagelegenheid. We wassen handdoeken, theedoeken, servetten, bedrijfskleding en natuurlijk het tafellinnen,
  • Ook beddengoed van een keur aan hotels nemen wij graag van u over om grondig te reinigen,
  • En wat te denken van de grote stapels bedrijfskleding die wij voor ieder bedrijf weer kunnen schoonwassen?

U leest het, deze wasserette in Arnhem is van alle markten thuis en onze doelgroep is zeker niet alleen maar de arme consument zoals de student. We richten ons ook op het bedrijfsleven.

U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom

Op de site vindt u de actuele openingstijden en tevens de locatie van de wasserette in Arnhem. Wilt u de was laten ophalen? Dan kunt u nu direct mailen en u kunt ons tijdens openingstijden vanzelfsprekend even opbellen. We hebben 15 jaar ervaring met zowel het wassen als het stomen en we werken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Na een bezoek aan de wasserette in Arnhem is al uw textiel weer als nieuw. Het zal ook heerlijk ruiken dus we hopen u snel weer eens te kunnen verwelkomen. Vergeet u ten slotte niet om onze website te bookmarken?