Kom een keer een drankje doen in ons gezellige borrelcafe in Rotterdam!

Er zijn in Nederland nog maar weinig plekken te vinden waar het nog ouderwets gezellig is. Mocht u op zoek zijn naar een plaats waar u nog ouderwets kunt genieten van een heerlijk glaasje van het een of ander, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar ons borrelcafe in Rotterdam te komen om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij doen er namelijk alles aan om u een goede tijd te bezorgen in ons borrelcafe in Rotterdam. Mocht u ons nog niet kennen, dan willen wij u in deze korte tekst graag wat meer vertellen over ons borrelcafe in Rotterdam. Wij zijn namelijk de mensen van CafeHetNieuweLinssen.nl. U zult zien dat wij er alles aan doen om u goed te ontvangen. Mocht u daarom een keer in de buurt zijn van ons sfeervolle cafe, dan hopen wij dat u een keer bij ons borrelcafe in Rotterdam naar binnen wilt lopen. Wij zorgen altijd dat er een goede sfeer hangt in ons borrelcafe in Rotterdam en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen. Wij staan altijd voor u klaar om u iets lekkers in te schenken en wanneer u er graag een lekker blokje kaas bij wilt eten, regelen wij dat ook meteen. Wij kunnen u voorzien van een keur aan lekkere hapjes en wij zijn er ook voor de vegetarische klanten. Onze mensen staan voor u klaar om u te bedienen want bij ons staat goede service zeer hoog in het vaandel. Heeft u zin om een keer op een prachtige centrale locatie een drankje te doen in Rotterdam? Kom dan snel een keer naar ons mooie cafe, wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.

Het bier staat koud in ons borrelcafe in Rotterdam

Wat is er lekkerder dan na een lange week werken het weekend te vieren met een heerlijk koud biertje? Wij zouden het niet weten en vandaar dat wij u dit ook graag willen aanbieden in ons borrelcafe in Rotterdam. Wij kunnen namelijk uw borrel hosten wanneer u dat graag zou willen. Wij hebben al heel veel bedrijven mogen ontvangen die bij ons het weekend kwamen inluiden. Mocht u dit ook graag willen doen in ons borrelcafe in Rotterdam, dan is er maar een plek waar u dit het beste kunt komen doen: ons cafe! Hier kunt u namelijk heerlijk genieten van het goede leven, wij serveren altijd de lekkerste biertjes en zorgen dat wij u verwennen met lekkere borrelhapjes. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer over de drempel mogen zien lopen. in ons cafe ligt altijd een krantje voor u klaar om even het nieuws te lezen en wij voorzien u graag van een heerlijk kopje koffie. Uiteraard kunt u bij ons ook kiezen uit een zeer ruim aanbod lekkere alcoholica wanneer u graag iets sterkers wilt drinken.

Wilt u een feest bij ons organiseren?

Wanneer u graag een feest bij ons zou willen organiseren, staan wij ook geheel tot uw beschikking. Wij bieden u:

  • een fantastisch cafe op een zeer centrale locatie in Rotterdam
  • een arrangement met drank en heerlijke hapjes
  • de mogelijkheid om met mooi weer uit te wijken naar ons prachtige terras

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Kijk voor meer informatie vandaag nog even op onze site CafeHetNieuweLinssen.nl.