Haartransplantatie laten uitvoeren

Ze zeggen wel eens ‘als je haar maar goed zit.’ Als je last hebt van kaalheid, dan hoef je jezelf die vraag niet te stellen, want dan is er geen sprake van haar. Mannen vinden dat vervelend. Sommige mannen vinden dat zelfs zo vervelend dat ze er iets aan willen laten doen. Bij Esteworld kan dat. Wij zijn een door de overheid erkende kliniek in Turkije waar je terecht kunt voor de beste behandelingen op het gebied van haartransplantatie. Een haartransplantatie is een ingreep waarbij gezonde haarzakjes op het gebied van uw schedel waar nog gezonde haren groeien worden verplaatst naar de gebieden waar er geen haar meer groeit. Het haar gaat dan vanzelf weer groeien op de plekken waar er eerder geen haren meer groeiden. Veel mannen kiezen voor deze behandeling en waren ontzettend blij met het resultaat. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die last hebben van dunner wordend haar. Het komt minder vaak voor, maar er is wel degelijk sprake van en daarom rust er ook een groter taboe op. Mannen die kaal worden is iets waar we aan gewend zijn, voor vrouwen geldt dat minder. Omdat mannen lokaal kaal worden, dus op verschillende plekken op de schedel, kan er ook makkelijk op die plekken een haartransplantatie worden uitgevoerd. Hoe gaat een haartransplantatie precies in zijn werk? Bij de behandeling die wij uitvoeren worden er gezonde haarzakjes van de eigen schedel verplaatst naar de plekken op de schedel waar er ongezonde haarzakjes zitten. Het haar begint dan vanzelf weer te groeien. Voordelen van een behandeling bij Esteworld zijn:

  • Een behandeling die van deur tot deur wordt verzorgd (ook transfers)
  • Alleen maar de beste specialisten werken bij Esteworld en voeren de transplantaties uit

Haartransplantatie; waarom kaalheid zo lastig is

Niet zonder een reden kiezen veel mensen voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie. Kaalheid is namelijk iets waar veel mensen last van hebben en onder lijden. Bij mannen ziet kaalheid er heel anders uit dan bij vrouwen. Bij mannen valt het haar doorgaans uit op dezelfde plekken en ook op dezelfde volgorde. Bij vrouwen is er over het algemeen sprake van een meer verspreiden uitval en dat maakt het haarbeeld van een man en het haarbeeld van een vrouw weer heel anders. Sommige cliënten die kiezen voor een haartransplantatie bij Esteworld vragen ons waarom het verlies van haar bij de een meer voorkomt dan bij de ander. Op die vraag kunnen we echter geen duidelijk antwoord geven omdat de redenen en de oorzaken nogal uiteen lopen. Natuurlijk zijn er wel een aantal oorzaken te noemen. Een hele concrete oorzaak van het uitvallen van het haar of gebieden waar geen haar meer groeit is verwonding. Soms kan door een operatie haar niet meer terug groeien en ook brandwonden kunnen worden genoemd. Een andere reden is erfelijkheid. In sommige families komt er nu eenmaal meer kaalheid voor. We zien dan dat jongens binnen bepaalde families bijvoorbeeld al haar beginnen te verliezen als ze begint twintig zijn. Daar hebben veel jonge jongens dan ook moeite mee.

Contact opnemen om de mogelijkheden te bepreken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact op met onze kliniek. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor een haartransplantatie. Wij zullen altijd kijken naar uw specifieke situatie en op basis daarvan bepalen welke behandeling nodig is en hoe we hem precies gaan uitvoeren. Het beste resultaat krijgen we namelijk als we een behandelplan opstellen op basis van uw specifieke situatie. Wilt u meer weten, neem dan contact op en we komen bij u terug.