Gemakkelijk zelf een groepenkast samenstellen met GroepenkastCompleet.nl

Je kent het misschien wel: alle apparaten vallen weer uit in huis. De afwasmachine die net aan het draaien was valt stil, je maakt je zorgen of het water wel wegstroomt, terwijl je op je nieuwe inductiekookplaat een pan met aardappelen aan het overkoken had. In paniek ren je naar de meterkast, nadat je hebt geprobeerd de apparaten weer aan te zetten. Daar zie je dat voor de derde keer deze week de stoppen weer zijn doorgeslagen. Je baalt als een stekker en zet de groepenkast in de keuken weer aan. Je hoort dat de vaatwasser weer gaat draaien en je keert snel terug naar de aardappels die op het vuur staan. Dan bedenk je ineens: “hmmm… dat de groepenkast van de keuken steeds doorslaat, is begonnen toen ik de nieuwe inductiekookplaat heb geïnstalleerd.” Je zoek snel op het internet op wat je zelf kan ondernemen om dit probleem op te lossen. Op de website van GroepenkastCompleet.nl zie je dat zij noemen dat je een nieuwe groepenkast moet installeren wanneer je een inductiekookplaat installeert. Op https://www.groepenkastcompleet.nl/ bestel je snel een nieuwe groepenkast die bij jouw meterkast hoort. Een paar dagen later heb je de groepenkast in huis en begint het aanleggen van de nieuwen groepenkast. Herken jij je in dit voorbeeld? Dan heb jij wellicht ook een probleem met de groepen die zijn aangesloten in jouw meterkast. GroepenkastCompleet.nl kan jou helpen met het vinden van de juiste groepenkast om jouw probleem op te lossen. GroepenkastCompleet.nl biedt jou:

  • A-merk groepenkasten
  • Speciale beschermde verzenddozen
  • Transportschade verzekerd
  • Handleidingen in het Nederlands
  • Geld terug bij ontevredenheid

Je kan bij GroepenkastCompleet.nl alles vinden om de groepenkast te installeren in jouw meterkast. Ook kan je een lege groepenkast kopen en deze zo samenstellen als dat nodig is voor de behoeften in jouw huis. Het fijne van GroepenkastCompleet is dat jij alle ruimte hebt en mogelijkheden tot jouw beschikking om jouw meterkast dusdanig samen te stellen, zodat alle apparaten veilig en goed werken op de aangesloten stoppenkast.

Groepenkast voor het uitbreiden van jouw meterkast

Het is uiteraard belangrijk dat je technisch bent aangelegd om een groepenkast in jouw meterkast aan te leggen. Gelukkig is de service van GroepenkastCompleet.nl goed en leveren zij een handleiding in het Nederlands met het product mee. Op die manier heb je een duidelijke handleiding bij de hand om de kast in de meterkast te installeren. Er zijn hierbij verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden, zoals dat de kast uitgevoerd moet zijn met een 2-polige installatieautomaat. Dit is omdat 1-polige installatieautomaten niet zijn toegestaan in Nederland in huisinstallaties. Verder moet er achter elke aardlekschakelaar maximaal 4 groepen aangesloten worden. En in elke meterkast moeten er minimaal twee aardlekschakelaars aanwezig zijn. Als jij de groep gaat plaatsen in de meterkast, moet je erop letten dat alleen aardlekschakelaars van het type A toegepast worden toegepast. Daarnaast is het sinds 2005 verplicht om een hoofdschakelaar te hebben in nieuwe groepenkasten. Wanneer je deze dingen in overweging houdt en je de handleiding van het bijgeleverde product goed volgt, moet het installeren van de nieuwe groepenkasten goed verlopen.

Klantenservice van GroepenkastCompleet.nl

Wanneer je ondanks het volgend van de handleiding en de andere aanbevelingen, niet slaagt in het succesvol installeren van de kast, dan kan je altijd contact opnemen met GroepenkastCompleet.nl. Op de website kan je snel jouw vraag stellen door middel van de chat functie, maar je kan ook een mailtje sturen of een telefoontje plegen. Op de website kan je ook terecht voor veel gestelde vragen, wie weet vind je daar de oplossing voor jouw probleem al snel.