Een waterdispenser als eyecatcher op kantoor

Water drinken is gezond. Hoewel er veel frisdranken in de koelkast staan, is het noodzakelijk om twee liter water per dag te drinken om een gezond leven te leiden. Ook op kantoor kunnen mensen gemotiveerd raken om water te drinken, namelijk met een waterdispenser. Hierdoor is het een kleine stap om even een glas water te drinken tijdens de werkzaamheden. Bij Aqua & Beans vindt u een waterdispenser die niet alleen functioneel is, maar daarnaast ook een ware eyecatcher is. Een tijdloos strak design, heerlijk zuiver koud water en de scherpe prijzen zullen u gelijk overhalen om er een aan te schaffen. Wij kunnen de waterdispenser op kantoor, in de showroom, in een wachtkamer of bij u thuis plaatsen. U zult zien dat er minder koffie, thee of frisdrank worden genuttigd.

De gezonde waterdispenser geeft voordelen

Een waterdispenser zorgt er, zoals eerder vermeld, voor dat er minder koffie, thee en frisdranken worden genuttigd. Daarnaast heeft de aanschaf van een waterdispenser nog meer voordelen:

  • Het apparaat zorgt ervoor dat men eerder geneigd is om water te drinken.
  • Het is naast een gezonde keuze ook nog eens goed voor de portemonnee.
  • Het is van alle gemakken voorzien: een glas water is binnen handbereik en door het warm water is thee of oplossoep snel gemaakt.
  • Door hergebruik van de flessen is het ook nog eens milieuvriendelijk.

Hebben deze redenen u nog niet overtuigd voor de aanschaf van een waterdispenser, kijk dan op aqua-beans.nl om te zien welke modellen er zijn en wat Aqua & Beans voor u kan betekenen. Mocht u een waterdispenser willen bestellen, dan kunt u dat eenvoudig online doen. Daarnaast zijn ook alle andere onderdelen, zoals bekertjes en een flessenrek, gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Wilt u liever huren? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken een huurcontract op maat,waarbij u ook gebruik kunt maken van de onderhoudsservice van onze gespecialiseerde medewerkers. Indien u al een waterdispenser van ons heeft, dan kunt u ook een watercontract afsluiten. Voor een vaste lage prijs per maand bent u altijd verzekerd van water en service. U zult zien dat u veel kunt besparen met uw overstap naar Aqua & Beans. Bovendien heeft u altijd vijf jaar garantie op alle producten. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Zodra u uw wensen door heeft gegeven, zorgen wij dat u een offerte op maat ontvangt.

Aqua & Beans draagt bij aan een gezonder leven

Aqua & Beans, voorheen Aqua Light, is sinds 2001 gespecialiseerd in water- en filtercoolers. Wij zijn een van de grootste onafhankelijke watercoolerbedrijven die klaar staat voor ieder bedrijf. Ongeacht het systeem dat u aanschaft, u kunt altijd de beste kwaliteit bij ons verwachten. De laatste jaren heeft het bedrijf een grote verandering doorgaan. Sinds 2014 is het assortiment uitgebreid met koffie, thee en soep producten. Zo heeft ieder MKB bedrijf alle gemakken in huis om zowel de klanten als de medewerkers te kunnen bedienen in een verfrissing. Wij staan bekend om onze goede relatie met de klanten, met name dankzij onze persoonlijke service en aandacht. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit, doordat wij er voor zorgen dat iedereen dagelijks voldoende zuiver water heeft. Wij leveren tevens door heel Nederland en nemen voor iedere klant de tijd die nodig is om alles in goede banen te leiden. Wilt u meer informatie over wat Aqua & Beans voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door uw telefoonnummer achter te laten op onze website. U kunt ons ook bellen of mailen.

Lees meer…