Een prachtige tijd met een vakantiehuis in Provence!

Stelt u zich eens voor: u wordt wakker van de prachtige, ruige waterval, gecombineerd met vrolijke vogeltjes in de boom. U opent uw ogen en ziet de eerste zonnestraal van de dag al uw vakantiehuis in Provence binnen schijnen. Ook uw partner wordt wakker van deze vrolijke ochtendgeluiden en zonlicht, en samen bereiden jullie een heerlijk ontbijt voor en spreken jullie de dag door. Ultiem genieten. Dat is waar Interhome bij de zoektocht naar ieder vakantiehuis is Provence weer voor gaat! Op de website interhome.be vindt u dan ook een uitgebreid aanbod aan woningen. Een vakantiehuis in Provence is immers het leukst wanneer het helemaal uw smaak betreft! Daarom hebben we een grote diversiteit aan woningen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een vrijstaande villa met zwembad en sauna,
  • Een appartement midden in het bruisende centrum (of juist erbuiten),
  • Een boerderij (inclusief natuurlijk alle vrolijke dierengeluiden uit het bos),
  • Of een gezellig vakantiepark voor de hele familie!

De website is zo ingericht dat u eenvoudig uw wensen en behoeften kunt selecteren. Misschien vindt u het wel heel belangrijk dat er een jacuzzi in of buiten uw vakantiehuis in Provence aanwezig is. Of wellicht wilt u heel graag uw huisdier mee op vakantie nemen? De filters onder aan de website maken het erg eenvoudig om uw droom vakantiehuis in Provence samen te stellen!

De rust of juist gezelligheid opzoeken, vanuit uw vakantiehuis in Provence?

De vrijheid die een vakantiehuis in Provence u biedt, is ongekend. Doordat u uw huis wordt geselecteerd vanuit alle wensen die u en uw familie/ gezin/ partner hebben, bepaalt u helemaal zelf hoe uw vakantie eruitziet. Kiest u voor de gezelligheid van de stad? Of geniet u liever van alle rust om u heen in een rustige, vrijstaande boerderij of villa? De keuze is geheel aan u! Wij helpen u graag op onze website aan een vakantiehuis in Provence, helemaal naar uw smaak. Van wellness, tot avontuur en van een open haard tot aan een golfvakantie. Of gecombineerd! Er is van alles is mogelijk bij Interhome. Provence staat bekend om haar uitgestrekte lavendelvelden, prachtige meren, ruige watervallen een groene gebergtes. Het is haast moeilijk te geloven dat daar tegenover een bruisende stad, karakteristieke gebouwen, de meest indrukwekkende fonteinen en prachtige oude monumenten staan. Een vakantiehuis in Provence maakt het combineren van ‘diverse vakanties’ mogelijk! De ene dag heerlijk genieten van de prachtige natuur en de volgende dag door de gezellige oude straatjes struinen. Provence heeft werkelijk prachtige (bekende) culturele bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het indrukwekkende Camp Les Milles, net buiten de stad,
  • Arles, met het prachtige Amfitheater van Arles,
  • Camargue, waar een geweldig moerasgebied te vinden is,
  • Aix-En-Provence, de stad die je door zijn karakter echt niet wil missen,
  • en natuurlijk het strand aan Saint-Tropez, wat het bezoeken meer dan waard is.

Contact

Uw vakantie is pas een vakantie, wanneer u zorgeloos kunt genieten, op uw eigen manier. Daarom ontzorgen wij u graag zoveel mogelijk. Dit merkt u al aan de opbouw van onze website, waar we het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarnaast zijn wij er 24/7 voor u. Niet alleen telefonisch, maar eenmaal op uw accommodatie zijn we er zelfs ter plaatse. Bij Interhome heeft u altijd een contactpersoon voor het overhandigen van uw sleutels. In grote vakantiesteden hebben we ook een kantoor. Op de kantoren van Interhome staan we niet alleen klaar met uw sleutels, maar ook voor tips omtrent vrijetijdsbesteding, dagjes uit, vliegveld transfers enzovoorts! We doen alles wat binnen onze macht ligt om uw vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken.

Lees meer…