Een fantastische vakantie in Limburg

Een fantastische vakantie in Limburg

Ben jij op zoek naar een mooie plek om op vakantie te gaan in eigen land? Denk dan eens aan Limburg. Met de prachtige, rustige natuur, gezellige bourgondische steden en terrassen en uitvalsmogelijkheden naar Duitsland en België staat de provincie garant voor dat echte vakantiegevoel. Wil je echt een topvakantie beleven, waarin het je aan niets ontbreekt op een plek waar jouw eventuele kinderen zich van vroeg tot laat zullen vermaken? Bekijk dan eens De Leistert in het Limburgse Roggel. Dit recreatiepark is afgelopen jaar opnieuw uitgeroepen tot het nummer één Bungalowpark van Nederland, en dat is niet voor niets!

Prachtige bungalows

Met de prachtige bungalows in authentieke Limburgse boerderijstijl is het recreatiepark al een lust voor het oog. Bovendien valt er wanneer jij kiest voor een bungalow van alles te kiezen. Ga jij voor een luxe uitvoering, of zelfs een VIP bungalow? Alle bungalows hebben in ieder geval alles in huis om van jouw vakantie een topvakantie te maken. Van vaatwasser en echte Weber barbecue tot zelfs een PlayStation! Maar er is meer dan alleen deze luxueuze bungalows, die van alle gemakken voorzien zijn. Wanneer jij voor De Leistert kiest als jouw vakantiepark Limburg valt er ook buitenshuis genoeg te beleven. Hoewel het misschien moeilijk is jouw heerlijke huisje te verlaten…

De hele dag vertier

Jouw gezin zal zich niet vervelen op vakantiepark De Leistert, dat is een ding dat zeker is. Met een flinke waslijst aan verschillende recreatiemogelijkheden kunnen jullie, indien gewenst, de hele dag op pad zijn zonder ooit het park te verlaten. Zo is er een heus subtropisch zwembad met glijbanen en bubbelbaden op het recreatiepark aanwezig. Is het warm? Vertrek dan lekker met zijn allen richting de speelvijver met ligweide en strand of neem een duik in het buitenslagblad. Ook valt er genoeg te beleven op het gebied van sport en spel. Zo vind je op De Leistert onder meer beachvolleybalvelden, een midgetgolfbaan, kooivoetbal, speeltuinen en eettentjes voor de snelle en uitgebreide hap.

Prachtige omgeving

Lukt het toch om, al is het maar voor heel even, dit recreatieparadijs te verlaten? Je zal verrast zijn door de prachtige omgeving. De Leistert bevindt zich in “de tuin van Limburg”, tussen Weert, Venlo en Roermnd. Maak een mooie fietstocht of een lange wandeling. Een bezoekje aan het magische Toverland of de leuke GaiaZoo is ook aan te raden. Lekker varen? Dat kan! Huur een bootje en bevaar de Maasplassen. Genieten geblazen dus, of je nou op het park blijft of de omgeving in trekt!