Een cognac leren bank gekocht bij Mokana Meubelen

Al een tijdje zat ik te denken over het kopen van een nieuwe bank. De oude was nog niet versleten, maar na tien jaar was ik er toch eigenlijk wel op uitgekeken. Ik heb nu een waanzinnige cognac leren bank gekocht bij Mokana Meubelen. Dat is gewoon zo’n bank, daar moet je tegenaan lopen en dan ben je op slag verliefd.

De cognac leren bank die ik wilde hebben

Ik zat, heel toepasselijk, op de bank met mijn laptop op schoot een beetje te surfen en kwam spontaan op de website mokana.nl terecht. Ik had al wel meer sites bekeken, maar het kwam eigenlijk allemaal een beetje op hetzelfde neer. Bij Mokana Meubelen stonden er direct banken op de homepage waarvan ik meteen gelukkiger werd bij het zien ervan. Het blijkt dat Mokana Meubelen een showroom heeft in Enschede. Ik woon zelf in Oldenzaal, dus dat is voor mij praktisch om de hoek. Ik ben toen direct gaan kijken wat Mokana Meubelen allemaal te bieden heeft. Op de website hebben ze een heel breed assortiment aan:

  • Bankstellen
  • Meubelen
  • Eetkamer meubilair
  • Fauteuils
  • Boxspring bedden
  • Accessoires

En alles is, volgens de site, direct leverbaar. Ik was op zoek naar een bank, dus ik ben onder de bankstellen gaan kijken. Daar zag ik al snel een cognac leren bank tussen staan. Wat een mooi ding, ik was er meteen gek op. Ik klikte op de foto van de cognac leren bank en ja hoor, daar stond hij te stralen. Precies wat ik zocht. De Monolithos cognac leren bank is een hoekbank met eiland. Hij was direct leverbaar, had de perfecte afmeting voor mijn woonkamer en is gemaakt van echt eco leder en afgewerkt met open naden. De prijs viel mij voor een bank van dit formaat mee, dus deze bank hield ik eens even in gedachten. Toen ik verder keek kwam ik ook de Natal cognac leren bank tegen. Net zo stoer als de Monolithos, maar strakker en zonder hoek of eiland. Ook heeft deze bank geen kussens. De prijs was wederom goed en de formaten zouden heel goed passen. Ik kan deze goed combineren met een stoel. Dat was cognac leren bank nummer twee, dit beloofde al veel. Toen kwam ik bij de Maximus Essenza cognac leren bank terecht. Op de een of andere manier kwam ik er via deze site achter dat ik een voorliefde heb voor de cognac leren bank en ook deze sprak me meteen aan. De keuze werd nog moeilijk. Deze bank is ook weer net zo stoer als de andere twee, maar heeft een retro look die met stiksels en banen is gecreëerd in de rugleuning. De prijs was gelijk aan de Natal bank en ook deze was direct leverbaar.

Een bank en een stoel

Ik ben de volgende dag, op donderdag, na mijn werk naar Enschede gereden. Het was koopavond en nu ik de banken eenmaal gezien had, wilde ik ook weten hoe ze zouden zitten en aanvoelen. De showroom was fantastisch. Overal stonden meubels die precies mijn smaak zijn. Wat een mooie winkel zeg. Ik ben bij elke cognac leren bank wezen kijken, voelen, testen en had al snel een voorkeur. Ik heb uiteindelijk voor de Natal cognac leren bank gekozen. Die vond ik zelf het prettigs zitten en ik kwam een vintage bruine fauteuil tegen, die hartstikke mooi aan de andere kant van de kamer past. En samen pasten ze ook in mijn budget. Ik ben er ook meteen geslaagd voor een paar mooie kussens voor de bank en heb alles nu sinds een week in huis staan.