Dit is simpelweg het goedkoopste payroll bedrijf van Nederland

Op nlpayroll.nl zult u in een oogopslag zien dat het statement hierboven klopt: dit is het goedkoopste payroll bedrijf in het land. Dat komt omdat wij efficiënt werken en er altijd voor zorgen dat zowel u, de werkgever, als uw personeel tevreden zijn. Geen geschillen dus geen verdere onkosten, dat is wel zo prettig. En bij het goedkoopste payroll bedrijf werkt enkel gerenommeerd personeel dat dagelijks te maken heeft met zeer uiteenlopende bedrijven. Maar al deze bedrijven vallen binnen een bepaald cao-akkoord. Of het nu de retail of de horeca is of een bedrijf dat hoofdzakelijk kantoormedewerkers heeft, het goedkoopste payroll bedrijf ka de gehele salarisadministratie van u overnemen. Uitbesteden noemt men dit en daar zult u beslist de vruchten van kunnen plukken aan het einde van de maand. Er bestaan nogal wat misstanden over de term “payroll”. Zoals u op NL Payroll kunt lezen berusten ze vaak op misvattingen. Zo is het niet waar dat payrollers minder goed betaald worden dan uw vaste medewerkers. Ook genieten zij van dezelfde arbeidsvoorwaarden en dus hebben ze recht op dezelfde hoeveelheid vrije dagen zoals vakantiedagen en atv-dagen. Het verschil is dat u of uw administratieafdeling dit niet langer bij hoeft te houden maar kunt delegeren aan het goedkoopste payroll bedrijf. Een andere misvatting die we trouwens ook willen weerleggen is het argument dat uw eigen accountant dit ook wel allemaal kan doen en dan ook nog eens veel goedkoper dan het goedkoopste payroll bedrijf. Dat is niet waar want uw accountant neemt natuurlijk niet het werkgeverschap van u over. U blijft verantwoordelijk terwijl dat in het geval van het uitbesteden niet langer zo is.

Dankzij goedkoopste payroll bedrijf blijven vele lasten u bespaart

Geeft u uw werkgeverschap niet af dan kan een verzuimverzekering erg duur worden. Soms is personeel maar liefst 2 jaar ziek en dan mag u doorbetalen. Besteedt u dit echter uit, dan nemen wij deze kosten op ons. Weliswaar zijn we het goedkoopste payroll bedrijf en betaalt u maar een klein percentage aan ons per hoofd, we zijn weldegelijk kapitaalkrachtig zodat we al deze problematiek moeiteloos op ons kunnen nemen. U krijgt van ons enkele zekerheden:

  • We zijn kapitaalkrachtig, maakt u zich daar maar geen zorgen over,
  • U krijgt te maken met een vast aanspreekpunt, een contactpersoon waar u op kunt bouwen,
  • Wij werken extreem duurzaam: we maken geen gebruik van papier,
  • We zijn ABU & NEN4400-1 gecertificeerd,
  • En het goedkoopste payroll bedrijf biedt u de laagste prijsgarantie.

Mocht u elders een goedkopere regeling vinden dan moet u ons dat beslist laten weten want wij passen onze prijzen hier direct op aan. We willen namelijk te allen tijde het goedkoopste payroll bedrijf zijn in Nederland. Omdat wij enkel digitaal werken betekent dit dat we vrijwel nooit langs hoeven te komen. Daarmee besparen we nog meer energie. Energie dat we op andere manieren kunnen inzetten en waarmee we een totaal landelijke dekking kunnen garanderen.

Wij regelen alle werkgeverszaken voor u

Nu blijft de vraag hoe duur het uiteindelijk allemaal gaat zijn nog liggen. We willen daarom graag met u in gesprek gaan. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mogelijkheden? Klim dan in de pen en stel al uw vragen aan onze klantenservice. We helpen u telefonisch en per mail graag verder. Om een duidelijke en tevens vrijblijvende offerte aan te vragen kunt u een afspraak inplannen. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Badhoevedorp. Vervolgens stellen wij de offerte op waar u natuurlijk altijd nog veranderingen in aan kunt brengen.